СГ «ТАС» вчергове посіла І місце на ринку ОСЦПВ

Моторне (транспортне) страхове бюро України підвело підсумки роботи ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників за І квартал 2024 року.

Отже, згідно з оприлюдненими МТСБУ даними, Страхова група «ТАС» вчергове підтвердила безперечне лідерство в сегменті – як за обсягом залучених за полісами ОСЦПВ премій, так і за кількістю врегульованих страхових випадків та сумою виплачених за ними відшкодувань.

Так, за січень – березень поточного року в цілому по ринку було врегульовано шляхом виплати постраждалим страхового відшкодування 31,2 тис. страхових випадків, з яких 4656 – саме СГ «ТАС», що майже на 14% перевищує кількість виплат, здійснених страховиком, який посів другу сходинку в сегменті за вказаним показником.

 

Загалом за звітний період всіма учасниками ринку було виплачено в якості страхових відшкодувань постраждалим понад 1 млрд грн. І перше місце серед них також традиційно посіла Страхова група «ТАС», яка за три місяці відшкодувала постраждалим за полісами обов’язкової «автоцивілки» сумарно 162,8 млн грн. Таким чином, на лідера сегменту припало понад 16% загального обсягу виплат, здійснених всіма учасниками ринку. При цьому відрив СГ «ТАС» за вказаним показником від найближчого конкурента сягнув 40,8%.