Кредитний рейтинг СГ «ТАС» підтверджено на рівні uaAA, рейтинг надійності – на рівні uaАins

26 березня 2024 року на засіданні рейтингового комітету РА «Кредит-Рейтинг» було ухвалено рішення про підтвердження довгострокового кредитного рейтингу СГ «ТАС» за Національною рейтинговою шкалою на рівні uaAA.

Прогноз кредитного рейтингу – «в розвитку» із виведенням із контрольного списку, в якому компанія, як і всі інші, перебувала через  збройну агресію рф і введення в країні воєнного стану.

Нагадаємо, оновлення кредитного рейтингу СГ «ТАС» на рівні uaAA свідчить про дуже високу кредитоспроможність компанії порівняно з іншими установами.

В свою чергу, рейтинг надійності (фінансової стійкості) СГ «ТАС»  підтверджено на рівні uaАins, що свідчить про те, що її платоспроможність, репутація та лояльність до клієнтів є вищими, аніж у інших компаній.

Відповідні рішення ухвалено РА «Кредит-Рейтинг» на підставі аналізу фінансової звітності Страхової групи «ТАС» за 2023 рік у цілому, а також внутрішньої інформації, наданої компанією у ході рейтингового процесу.

 

Залишається додати, що попереднє оновлення вказаних рейтингів СГ «ТАС» було здійснено рейтинговим агентством «Кредит-Рейтинг» наприкінці вересня минулого року.