Втричі більше нових клієнтів: СК «Експрес Страхування» знову стала лідером із залучення клієнтів з ОСЦПВ

Кількість клієнтів, які придбали поліс ОСЦПВ від СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, в січні-лютому 2024 року зросла втричі (+196,7%).

Це найбільший показник на ринку страхування цивільно-правової відповідальності України за цей період.

Виплати Компанії потерпілим з ОСЦПВ зросли на 160,6% і склали майже 8 млн грн. Середня сума збитку, яку виплатила СК «Експрес Страхування» за цей період, на 21% перевищила аналогічний показник на ринку і склала 38,5 тис. грн.

Зі збільшенням кількості клієнтів та виплат Компанія збільшує і швидкість врегулювання страхових подій. За підсумками лютого 2024 року середня кількість днів від дати заяви до дати виплати в СК «Експрес Страхування» скоротилась до 31,8 днів проти 49,2 днів у лютому 2023 року.

Нагадуємо, що на строк врегулювання з ОСЦПВ загалом впливають 3 основні чинники:

  • визначення винуватця – не завжди водії можуть дійти згоди щодо цього питання самостійно і є потреба з’ясовувати обставини компетентними органами. 
  • наявність документів – вчасне оформлення заяви про подію прискорить термін її врегулювання. 
  • висновок незалежного експерта – на жаль через війну в Україні кількість незалежних експертів в регіонах України суттєво скоротилась, а до тих що залишились існує запис і це збільшує терміни врегулювання подій з ОСЦПВ.