Понад 710 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО»

За даними Патрульної поліції, порушення правил маневрування є однією з найбільш поширених причин аварій на дорогах. Так, за вісім місяців поточного року в Україні лише офіційно було зафіксовано 3461 ДТП, причиною яких стали небезпечні маневри під час руху.

На жаль, як свідчить практика, наслідки таких маневрів часто-густо виявляються ледь не катастрофічними, а збитки – колосальними.

Один з подібних випадків, який згодом було визнано страховим, днями врегулювала Страхова група «ТАС».

Аварія, в якій зазнав суттєвих пошкоджень застрахований автомобіль Jeep Cherokee, сталася на Сумщині.

Намагаючись обігнати авто, що їхало попереду, водій застрахованого СГ «ТАС» позашляховика вчасно не помітив інший транспортний засіб, що в той момент повертав, і допустив зіткнення. Удар був настільки сильним, що Jeep перевернувся на дах і вилетів в кювет.

Годі й казати, що пошкодження, яких зазнав автомобіль внаслідок аварії, були значними і численними. 

Страхова група «ТАС», де Cherokee застраховано за договором «Правильне КАСКО», визнала страховий випадок і вжила всіх заходів для його оперативного врегулювання. Страховиком було організовано проведення автотоварознавчого дослідження і на основі висновків експертів визначено розмір належного до виплати страхового відшкодування. Сума виплати склала 710560 грн.

 

Нагадаємо, договір «Правильне КАСКО» є одним з продуктів-бестселерів в лінійці СГ «ТАС». Серед безумовних переваг цього договору варто відзначити покриття максимального переліку страхових ризиків, які можна вільно комбінувати в залежності від актуальних потреб клієнта і з урахуванням його водійського досвіду та специфіки експлуатації авто; можливість отримати страхову виплату без надання страховикові довідок компетентних органів; широку територію покриття та оптимальні терміни здійснення страхових виплат.