25 дронів – на честь 25-річчя СГ «ТАС»

На честь свого 25-річчя СГ «ТАС» збирає кошти на придбання 25 дронів для ЗСУ

19 жовтня 25-у річницю від дня свого заснування відзначає Страхова група «ТАС» – компанія, що по праву носить звання одного з беззаперечних лідерів страхового ринку України.

За ці роки «тасівська» команда пройшла величезний шлях: компанія запускала нові продукти та активно розширювала бізнес, будувала найпотужнішу розгалужену регіональну мережу та систематично вдосконалювала свої сервіси, гідно приймала виклики та долала нові висоти. Сьогодні Страхова група «ТАС» – найбільша страхова компанія України з виключно національним капіталом. Компанія, якій довіряє свій захист понад 1 мільйон українців. Компанія, що гідно виконує свої зобов’язання та твердо крокує вперед.

«Ми віримо в себе. І віримо – в Україну! Щасливу, мирну та непереможну! Україну вільну і незламну! Україну відбудовану та квітучу! Україну, яку ми всі любимо і якою захоплюємося щомиті, – каже Голова правління СГ «ТАС» Павло Царук. –  І сьогодні наша головна мрія, завдання і мета – Перемога! І ми робитимемо все, аби цей день настав якомога скоріше!

Отже, на честь свого дня народження СГ «ТАС» запускає акцію, в рамках якої ми збираємо кошти на придбання 25 дронів для наших військових».

Підтримати цю ініціативу і взяти участь в зборі можуть всі охочі: для цього достатньо задонатити прийнятну для себе суму, а СГ «ТАС» подвоїть її!

В компанії переконані: лише разом, спільними зусиллями ми здобудемо таку омріяну нами всіма Перемогу. Тож закликають долучатися до збору всіх небайдужих.

Приєднатися до збору на дрони і тим самим зробити внесок в наближення Перемоги можна за реквізитами:

Благодійна організація "Благодійний Фонд "Об’єднані.навколо.України".

Код ЄДРПОУ: 44798619 Банк: ПАТ АБ «УкргазБанк». МФО Банку 320478

Рахунок IBAN: UA403204780000026007924922935,

Призначення «Благодійна допомога для ЗСУ, проект «Збір на 25 дронів»;

або перерахувавши кошти на картку, прив'язану до рахунку фонду, - 5355 1010 0266 0815, з приміткою «Збір на 25 дронів».