Понад 1,1 млн грн виплатила СГ «ТАС» за пошкоджену в ДТП вантажівку

Поява вантажівки на дорозі зазвичай змушує інших учасників руху максимально сконцентруватися, адже наслідки навіть незначного зіткнення з великим авто можуть виявитися дуже й дуже сумними, а збитки – колосальними.

Втім, як свідчить практика, знаходяться й такі водії, які не бояться ризикувати в будь-якій ситуації – і допускають небезпечні маневри навіть у критичній близькості від вантажного авто.

Саме такий випадок, згодом визнаний страховим, нещодавно врегулювала Страхова група «ТАС».

Цей інцидент стався на трасі неподалік Києва. Застрахований СГ «ТАС» вантажний автомобіль MAN TGX рухався в потоці по трасі, як раптом просто перед ним в порушення ПДР пішов на розворот кросовер Audi Q7.

На жаль, попри всі зусилля водія MAN, уникнути зіткнення не вдалося.

Внаслідок ДТП серйозних пошкоджень зазнали обидва авто. Так, у Audi в результаті аварії було пошкоджено обидві передні двері, заднє праве крило, розбито задній бампер та один з ліхтарів тощо.

«Дісталося» й вантажівці – у MAN при ударі було пошкоджено переднє праве крило, розбито обидві блок-фари, передні й бампер тощо.

Страхова група «ТАС», де вантажний автомобіль застраховано за договором «Правильне КАСКО», визнала випадок страховим та в рамках своїх зобов’язань вжила всіх заходів для його оперативного врегулювання. Страховиком було організовано огляд пошкодженого автомобіля експертом та незабаром виплачено належне страхове відшкодування – в розмірі 1142625 грн.

Потрібно сказати, що договір страхування наземного транспорту «Правильне КАСКО» вже давно входить в число бестселерів в лінійці СГ «ТАС» – одного з беззаперечних лідерів страхового ринку України, зокрема в сегменті автострахування.

 

Серед переваг продукту «Правильне КАСКО» варто відзначити покриття максимального переліку страхових ризиків, які в залежності від власних потреб страхувальник може вільно комбінувати, можливість отримання виплати без надання страховикові довідок компетентних органів, широку територію дії договору, якісне сервісне обслуговування, що включає в себе компенсацію витрат на порятунок авто, евакуатор тощо, та оптимальні строки виплат страхових відшкодувань.