СГ «ТАС» стала беззаперечним лідером страхового ринку в 13 регіонах

За підсумками І півріччя Страхова група «ТАС» підтвердила звання абсолютного лідера страхового ринку в розрізі регіонів: компанія посіла 1 місце в 13 областях України з 24-х, а в решті областей увійшла до «четвірки» найбільших страховиків регіону.

Про це свідчать дані, оприлюднені виданням Insurance TOP.

Отже, за результатами роботи в січні – червні 2023 року СГ «ТАС» вчергове очолила рейтинг страховиків Волині, Донеччини, Житомирщини, Кіровоградщини, Луганщини, Івано-Франківщини, Миколаївщини, Сумщини, Тернопільщини, Хмельниччини та Черкащини. Крім того, за підсумками І півріччя Страхова група «ТАС» суттєво зміцнила свої позиції і стала першою на Закарпатті та Рівненщині, де торік була другою.

Варто зауважити, що, як і в попередні роки, в більшості областей країни відрив лідера рейтингу від срібного «призера» регіональних перегонів страховиків виявився просто колосальним.

Так, обсяг премій, залучених СГ «ТАС» на Івано-Франківщині та Черкащині, в півтора і 1,6 рази відповідно перевищує суму надходжень компаній, які за підсумками звітного періоду стали другими.

Водночас на Кіровоградщині збори Страхової групи «ТАС» були в два рази більше, ніж у компанії, яка посіла другу сходинку рейтингової таблиці.

Ще більшим відрив золотого «призера» від найближчого конкурента був на Донеччині та Волині – в 2,2 рази.

В свою чергу, обсяг надходжень СГ «ТАС» на Миколаївщині та  Хмельниччині майже в 3 рази перевищив суму платежів, зібраних компаніями, які стали другими у вказаних регіонах. 

І це, як з’ясувалося, ще не межа! Так, на Житомирщині та Тернопільщині СГ «ТАС» залучила страхових премій в 4,2 та в 4,4 рази відповідно більше, аніж срібний «призер».

Та найсуттєвіший відрив лідера рейтингу від найближчого конкурента було зафіксовано на Луганщині, де СГ «ТАС» встановила без перебільшення рекорд: в цьому регіоні  Страхова група «ТАС» залучила в 8,6 рази більше страхових премій, аніж страховик, який став другим за підсумками шести місяців.

В свою чергу, почесне срібло СГ «ТАС» за підсумками січня – червня поточного року виборола, як і торік, на Херсонщині, а також в Запорізькій, Одеській, Полтавській та Чернігівській областях, де рік тому посідала третє місце.

Покращила свої позиції Страхова група «ТАС» і на Харківщині, де за результатами шести місяців стала третьою, здолавши за рік одразу три сходинки в рейтинговій таблиці. В ТОП-3 страховиків регіону СГ «ТАС» традиційно увійшла також на Київщині, Дніпропетровщині та Вінниччині.

 

Водночас в Чернівецькій та Львівській областях СГ «ТАС», як і торік, стала четвертою.
Загалом за підсумками І півріччя 2023 року СГ «ТАС» покращила свої позиції в семи регіонах України.