Понад 532 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за розбите в ДТП авто

Аварій, подібних тій, в якій було пошкоджено застрахований СГ «ТАС» автомобіль Audi A4, щодня стається на наших дорогах чимало.

Хтось когось не пропустив, хтось вчасно не загальмував, хтось вирішив проскочити в останню мить перед зміною сигналу світлофору, хтось не звернув увагу на дорожній знак. На перший погляд, дрібничка, просто незначне порушення, однак його наслідки часто-густо бувають зовсім не дрібними.

Дорожньо-транспортна пригода, в якій зазнав численних пошкоджень застрахований СГ «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО» автомобіль, сталася в Луцьку. Проїжджаючи перехрестя, водій  Audi допустив зіткнення з іншим транспортним засобом. Результатом інциденту, що стався виключно через неуважність водіїв, стали серйозні пошкодження обох автівок. Зокрема в А4 було пошкоджено капот, три крила, три двері, обидва бампери, решітку радіатора, пороги, розбито ліхтар, дві блок-фари тощо. Загальний збиток власника автомобіля внаслідок аварії, згідно з висновком експертів, склав 532110 грн.

Саме цю суму в рамках своїх зобов’язань за укладеним договором страхування наземного транспорту і виплатила Страхова група «ТАС» власникові Audi в якості страхового відшкодування.

Залишається додати, що автомобіль було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО».

Нагадаємо, договір «ЄвроКАСКО» включає в себе п’ять програм автострахування,  різних за наповненням і ціною. Так, якщо за програмою «1 зірка» автовласник може убезпечити себе виключно на випадок великих збитків – в разі викрадення чи знищення транспортного засобу, то за програмою «5 зірок» вже отримає страховий захист за принципом повного КАСКО, а також матиме можливість скористатися низкою цікавих та корисних опцій, що стануть у випадку будь-яких негараздів з автомобілем.  Таким чином, в рамках одного договору кожен автовласник в залежності від своїх потреб, водійського досвіду та фінансових можливостей може обрати оптимальний для себе варіант страхування свого авто за прийнятною ціною.