залишив відгук про ПрАТ "Страхова група" ТАС " (ID 66029)

Негативний, оцінка клієнта: 1/10

Костянтин
компанія Тас буде шукати можливості відмовити вам у сервісі. Не вартує витрачати час свогожиття на роботу з Тас, та довіряти такий критичний момент, як медичну підтримку компанії трахова група Тас.
ТАС СГ26.01.2024 13:46
Добрий день! Повідомте, будь ласка, номер договору страхування або інші дані, за якими ми б могли ідентифікувати вас як застраховану особу. Це дозволить нам розібратися в ситуації та надати відповідь по суті висловлених претензій. З повагою, СГ "ТАС"
Костянтин30.01.2024 20:25
Доброго дня. в моєму прикладі використання п.9 для візиту до зубного, коли Страхова компанія не домовляється про візит та не платить кабінету - відповідно вкладу від страхової нема. але є вимога попереджати про візит. номер полісу: 00289917/563
ТАС СГ31.01.2024 14:33
Добрий день! По суті висловлених претензій маємо повідомити наступне. Згідно з умовами договору страхування СГ «ТАС» забезпечує медичне обслуговування застрахованих осіб в медичних закладах, з якими у страховика укладені відповідні договори про співпрацю. Натомість в описаному вами випадку застрахована особа надала документи на виплату відшкодування за стоматологічне лікування в закладі, з яким страховик не має договірних відносин. При цьому застрахована особа не зверталася ані безпосередньо до страховика, ані до медичного асистансу з повідомленням про настання страхового випадку, що вже є порушенням умов укладеного договору страхування, а саме п.9.1, згідно з яким у разі настання страхового випадку застрахована особа зобов’язана до моменту звернення до лікувально-профілактичного закладу звернутись до медичного асистансу. Таким чином, застрахована особа порушила умову договору страхування, що є прямою підставою для відмови у виплаті страхового відшкодування. З повагою, СГ «ТАС»