залишив відгук про ПрАТ "Страхова компанія "VUSO" (ID 57475)

Негативний, оцінка клієнта: 1/10

Василь

Нів’якому разі не користуйтесь послугами цієї контори .НЕ ВИПЛАЧУЮТЬ ПОВНУ СУМУ ЗБИТКУ ДЛЯ ПОТЕРПІЛОЇ СТОРОНИ,НЕ ПОЯСНЮЮЧИ СВОЇХ ДІЙ. Після чого різницю між сумою, яку малаб виплатити страхова в судовому порядку стахова потерпілої сторони стягує з винуватця дтп. На моєму прикладі не доплатили 7150 .+ судовий збір 2100.Одним словом:все що нагадує VUSO зводиться до негативу.

 
VUSO15.03.2021 14:49
Ваше звернення прийнято. Якщо у нас виникнуть питання, ми з Вами зв'яжемося. Відповідь надамо протягом робочого дня. З повагою, відділ контролю якості обслуговування клієнтів.
VUSO22.03.2021 11:47
Шановний Василь Вікторович, в рамках Закону ОСЦПВ страхові компанії можуть сплачувати тільки матеріальний збиток, а не ремонт авто, якщо в нього є знос. У Вашому випадку потерпіла сторона звернулась у свою страхову компанію по КАСКО, їй сплатили ремонт авто, а нашій СК виставили регресну вимогу. Згідно Закону ОСЦПВ СК ВУСО сплачує матеріальний збиток, який відрізняється від суми ремонту, а компанія, яка платила потерпілій стороні за договором КАСКО, хоче утримати з Вас всю суму, тобто різницю між ремонтом авто і матеріальним збитком, який сплатили ми. Ще раз наголошуємо, що не тільки ВУСО, а будь-яка страхова компанія, не може сплатити по полісу ОСЦПВ більше, ніж матеріальний збиток. А матеріальний збиток відрізняється від ремонту авто, коефіцієнтом зносу, який застосовується до запчастин, що заміняються. У відправленому Вам листі, ми вказали посилання на пункти Закону.