залишив відгук про ПрАТ "Страхова компанія "VUSO" (ID 25153)

Негативний, оцінка клієнта: 1/10

Ліна

Страховий випадок стався з дитиною за кордоном, перед тим як іти до лікаря, звернулась в страхову компанію і повідомила про настання страхового випадку. Проглянувши мій договір,мене направили до лікаря і сказала, що послуги я повинна оплатити самостійно,зібрати документи від лікаря, а потім всі кошти мені компенсують при приїзді додому.Документи від лікарні я чекала добу, перенесла від'їзд, чим збільшила свої витрати При повернені в Україну, я відправила в страхову компанію всі необхідні документи, копії паспортів, але мені відмовили в виплаті по причині, що цей страховий випадок не входить в договір страхування. В компанії працюють недосвідчені співробітники, які не можуть надати достовірну інформацію. . Не рекомендую звертатися до даної страхової компанії.

VUSO30.08.2019 11:17
Шановна пані Ліна! Просимо Вас в рубриці " скрита інформація" написати номер полісу. Відділ контролю якості обслуговування клієнтів.
Ліна30.08.2019 11:24
полис 7155444
VUSO28.10.2019 12:02
Шановна Ліна Володимирівна! Відносини між ПрАТ СК «ВУСО», як Страховиком, Вами як Страхувальником, та як Застрахованою Особою, регулюються на підставі Договору медичного страхування подорожуючих за кордон. Згідно наданих документів, Вашій дитині була надана амбулаторна медична допомога 09.08.2019 р. з приводу : травма пальця. Згідно р. 2 Договору медичного страхування «Склад та розмір витрат, які відшкодовує Страховик» 2.1.1. «Лікування в умовах стаціонару» 2.1.2. «Медичні перевезення» 2.1.3. «Репатріація» 2.1.4. «Ритуальні послуги» Згідно р. 7 «Відмова у виплаті страхового відшкодування» 7.1. Підставою для відмови Страховика у здійсненні страхової виплати є: 7.1.5. Отримання Страхувальником (ЗО) послуг, не передбачених договором та виключеннями із страхових випадків, зазначених у р. 3 Договору. Звертаємо Вашу увагу на те, що Вами було придбано Договір страхування з Програмою страхування «А», якою передбачено організацію та оплату стаціонарної медичної допомоги. Згідно наданих документів, медична допомога була надана тільки в амбулаторних умовах. На підставі викладеного та керуючись р. 2 п. 2.1.1.та р. 7.п.7.1.5. Договору, ПрАТ СК «ВУСО» вимушене відмовити в відшкодуванні за даним випадком.
Ліна28.10.2019 12:14
Шановна СК "ВУСО", знову хочу наголосити на те, що в вашій компанії працюють некомпетентні працівники. Почитайте мій відгук. В ньому була претензія на те, що при звернені в страхову компанію (а я звонила 3 рази ) мені не сказали про те, що в мене не страховий випадок, за який мені не компенсують кошти, а запевнили, що мені компенсують витрати при наданні певних докуменів. Які я чекала 1 добу, на яку не розраховувала бути в Болгарії. Не рекомендую звертатися в Вашу компанію.