залишив відгук про ПрАТ "Страхова компанія "VUSO" (ID 21973)

Негативний, оцінка клієнта: 1/10
Працює страхової адвокат

Oleh

Придбали договір страхування Travel у ВУСО. Були на о. Кріт. Дитину щось сильно обпекло в морі. Відразу побігли на рецепцію готеля, Попросили координати лікаря, нас відправили до аптеки де нам надали першу медичну допомогу, продали ліки мазь і таблетки. Повідомив страхову через Balt assistance по е-мейл. Після повернення до Києва подав документи на відшкодування коштів за ліки в т.ч. фіскальний чек. ВУСО відмовила у страховому відшкодуванні оскільки потрібний спеціальний медичний висновок, за яким потрібно було їхати в місто Ханія за 39 км. Не рекомендую ВУСО нікому.

VUSO29.07.2019 10:24
Шановний Oleh! Просимо Вас надати в розділі "скрытая информация" номер страхового полісу. З повагою, відділ контролю якості обслуговування клієнтів.
VUSO01.08.2019 09:46
Шановний Олег Зіновійович! Відповідно до п. 10 Договору страхування рішення про виплату страхового відшкодування або про відмову у виплаті приймається Страховиком на підставі Документів, що підтверджують факт та причини настання страхового випадку, в тому числі на підставі належним чином оформленої довідки-рахунку з медичного закладу із зазначеними: прізвищем пацієнта, точним діагнозом захворювання, датою звернення за медичною допомогою, тривалістю лікування, переліком наданих послуг з зазначенням дати надання окремої послуги та її вартості, загальною сумою до виплати Серед наданих Вами документів відсутній медичний висновок, що не дає можливості прийняти рішення про виплату страхового відшкодування. У зв'язку з викладеним для прийняття рішення про виплату страхового відшкодування за договором страхування, просимо Вас надати належним чином оформлений та завірений лікувальним закладом медичний документ, що містить діагноз та детальну інформацію про надану Вам медичну допомогу.
Oleh01.08.2019 11:42
Я зрозумів, що Тревел у ВУСО не працює. Саме тому ніколи нікому не пораджу вашу компанію. Тепер я розумію, що якщо б я повіз свою дитину за 39 км в м. Ханія, і сплатив би лікарю за його висновок, ви би все одно не відшкодували. Ще раз підтверджую, що в Греції ніхто не бігає за висновком лікаря, перша медична допомога надається в аптеці. Якщо ви не можете відшкодувати 26 євро потрачених на ліки, я вам більше не клієнт. Бажаю вам отримати комісійну винагороду від суми оплаченої мною як страховий платіж, і від страхової суми невиплаченої мені згідно договору. Було неприємно мати справу з ВУСО.