залишив відгук про ПрАТ "Страхова компанія "Перша " (ID 14125)

Негативний, оцінка клієнта: 1/10

Олег

Мав випадок у м. Львів . Вдарили мене в бік (Обганяли авто на повороті в бік врізались) чувак винуватець ДТП *скрыто* Вияяився працівником ПЕРШОЇ. Приїха його спільнки .. вони обговорили план дій Що Говорити Поліції . Поліція приїхала .. Мене Визнала не винним .. так як я мав беззаперечні докази (ВІДЕОРЕЕСТРАТОР) Але Місили скласти протокол на мене з зі Слів *скрыто* (В СУМІ БУЛО 2 протоколи один на мене один на нього) Вирішувати повинен суд. (І тут все почалось ) Я прибув за повісткою в суд. Судді небуло ..заступниця мене примушувала щоб я визнав що винен .. Я заперечував .. яказав що хочу показати Відео .. На що вона сказала що повинна викликати Інспекторів .. нехай дивляться . Записали Мій номер телефону і я пішов .. пройшло після того пістори міс . мене ніхто не повідомляв ні прощо Я онлайн виявиви що на мене вже винесене рішення (звичано визнано винним ) і Найголовніше имене в суді НЕБУЛО. (ЧИНІЧНОІСТІ Клеркам з ПЕРШОЇ немає МЕЖ) Звичано я найняв адвоката .. Почали розбиратись далі .. Його рішення ніби по онлан не принято .. але по факту все ок .. І він вже якщо не забрав кошти з моєї страхової то вже на днях Хоче це зробити .. тому як підходить термін 90 днів з дня мого повідомлення його Страхову компінію. Звичано я це так не залишу .. Тим питання буде розиратись і прокуратура і в НАБУ пішла скарга на Суддю *скрыто* (Франківський район м. Львова) І Звичайно Апеляція і по повній програмі Буду Взувати Хитро В..БАНОГО *скрыто* і Його ділків з ПЕРШОЇ. Ніколи в житті не звязуйтесь з тою БАНДОЮ. .

Перша01.02.2019 17:17
Шановний Олег. Ми уважно ознайомились з Вашим відгуком і з усіма документами, що стосуються цієї справи, і повідомляємо наступне.. Згідно з наявними документами, Ваш автомобіль здійснював лівий поворот з крайньої правої смуги з порушенням п.10.4. Правил дорожнього руху України, що і стало основною причиною ДТП (про що, зокрема, свідчить і характер пошкоджень автомобілів учасників ДТП: пошкодження бічної лівої частини Вашого автомобіля і бічної правої частини автомобіля іншого учасника). Наразі постановою суду встановлено невинуватість іншого учасника ДТП, на підставі чого відносно нього було закрите провадження щодо притягнення його до адміністративної відповідальності у зв’язку з відсутністю в його діях складу адміністративного правопорушення. З огляду на це, в своїх діях ми керуємося виключно вимогами чинного законодавства та судовими рішеннями, що набули законної сили; відповідно, ми не маємо підстав оцінювати зазначену подію інакше, ніж це трактовано рішенням суду.
Олег20.02.2019 21:56
Ви Читати вмієте п. правил 10.4 ??? де написано Водій, що виконує поворот ліворуч, повинен дати дорогу попутним транспортним засобам, які рухаються попереду нього і виконують розворот По Буквах вам розшифрую ДАТИ дорогу Попутним транспортрим засобам Шо рухаються ПОПЕРЕДУ Нього а не ПОЗАДУ. Вын коли здыйснив об'їзд авто припаркованого також згідно правил повине був повернутись в попередньо смугу руху і рухзатись за мною .. !!! а не обгатяи мене навіть ще в той момент коли я не повнюстю повернувся в своє русло .. а те що ви говорите що в лівий передій бік авто .. це БРЕД .. є Фото де видно куди прийшовся основий удар .. це Водійска дверка .. а саме в Бік авто .. а в момент удару авто розвернуло .. доречі суд був куплений .. і є на то докази .. Є від мене купа скарг ..де судом зараз займаються правохороннні органи .. це до вашого відома .. І рішення по якому визнаног Вашогг працівника Попика не Винним вже є Онуьовано !! І Справа знаходиться в апеляції І на відміну від Попика в мене насправді є Відео .. і видно як я рухався .. і поворотники цикали .. все є .. І Інспектор попередього визнав вину попика .. нащо той заперечував і мусив спкасти протокол і на мене .. Суть цієї справи те що вам обламалась тема рішань в франківському суді м.Львова .. я думаю і в інших теж саме буде ..Тепер судді будуть думати що вони роблять і з ким зв'язуються.