залишив відгук про ПрАТ "Страхова компанія "VUSO" (ID 13473)

Негативний, оцінка клієнта: 8/10

Юрій
Оформляв ОСАГО на протязі 4-х років на свої автомобілі, для мене обходилось без страхових випадків, тому про сервіс самої компанії як страховика сказати нічого не можу. Проте не обійшлось і без неприємних ситуацій, а саме, минулого року, ще як була спільна акція ВУСО з WOG я замовив поліс з 10 л. палива. Але так склались обставини, що я не використав талон до моменту його придатності. Термін дії його зійшов 14-07-2018, а я про нього як і про саму страхівку яка в мене завершується 16-08-2018 згадав лише 12-08-2018. Заїхав на заправку - відповідно талон не дійсний, порадили звернутись в робочий день до менедженів які продають талони. 14-08-2018 я звернувся до менеджера і він мені надав інформацію, що дану паливну карту можуть "активувати" лише представники компанії на яку її було продано. Згідно інформації від менеджера паливна картку була продана страховій компанії ВУСО, також він надав всі необхідні реквізити, щоб представники компанії могли ідентифікувати паливну карту і побачити, що по ній не було забрано палива. Після чого я намагався протягом години вияснити дане питання як по гарячій лінії, так і по короткому безкоштовному номеру. Відбувавася натуральний пінг - понг, жодної спроби розвязати дане питання, і лише звинувачення в плані того, що це ваші проблеми і ми тут вам нічим не допоможемо і це не наша тема. Погоджуюсь, термін використання талона пролюбив я, але механізм вирішення такого роду питань існує, просто в даній компанії розуміння - клієнтоорієнтованість на мою думку замінюється визначенням "якщо це не наша проблема і не ми її вам створили, то для чого нам щось дальше робити, навіть, якщо і можна щось зробити" :) Підсумовуючи все вище перелічене, раджу добре задуматись всім тим хто розглядає дану компанію як компанію яка буде в тому чи іншому вигляді представляти ваші інтереси, та надавати вам послуги. Повірте година пустого намагання отримати розуміння, входження в ситуацію, яка склалась (якого взагалі не було, як і завчасного інформування про те, що страховий поліс на моє авто завершується) - не вартує тих 10 літрів палива. В майбутньому буду шукати інакшого страховика. Бо якщо вони і при страхових випадках так будуть йти на співпрацю, то воно того тим більше не вартує.
VUSO15.08.2018 17:11
Шановний Юрію! Ми приносимо свої вибачення, за ситуацію, що склалася з талоном. Мабуть, наш співробітник не попередив Вас про термін його дії. Просимо Вас для вирішення даного питання під'їхати до нас в офіс за адресою: м.Київ, вул К. Малевича, 31, Звернутись до Іванченко Наталії, продовжити поліс ОСАГО, повернути талон, а ми компенсуємо Бонус в рівнозначному еквіваленті.
VUSO22.08.2018 14:04
Юрій, 17 августа 2018, 14:34 Всім вітання, в 10:30 до мене зазвонила Наталі Петрівна, представник страхової компанії ВУСО, на відміну від інших співробітників з якими доводилось перед тим спілкуватись, вникла в суть питання, вислухала, та запропонувала вирішення ситуації яка склалась. Приємно знати, що в даній компанії працюють такого роду фахівці для яких задоволений клієнт не просто слоган а й діло. Щиро вдячний за швидке та позитивне вирішення проблеми. Від себе можу побажати - розвитку компанії та її персоналу.