ІНГО запускає новий продукт – страхування дітей від нещасних випадків з покриттям воєнних ризиків

Страхова компанія ІНГО оголошує про запуск нового страхового продукту, спеціально розробленого для захисту дітей від нещасних випадків, включаючи покриття наслідків воєнних дій.

Поліс доступний для дітей віком від 1 до 17 років та є відповіддю на зростаючу потребу у забезпеченні додаткового захисту в умовах сучасних викликів. Новий страховий продукт від ІНГО дозволяє батькам бути впевненими, що у разі нещасного випадку їх дитина отримає необхідну фінансову підтримку. Поліс покриває ризики травм, інвалідності та навіть фатальних випадків, з можливістю отримання страхової суми від 100 000 гривень.

Поліс діє на території всього світу, за винятком зон активних бойових дій та прикордонних територій з країною-агресором. Батьки можуть обирати, коли саме страхування буде актуальним: цілодобово, під час навчання у школі чи дитячому садку, або під час занять спортом та тренувань. Ця нова пропозиція від ІНГО особливо актуальна для сімей, які цінують безпеку та прагнуть забезпечити своїм дітям максимальний захист навіть в умовах сучасних загроз. З нагоди запуску продукту компанія надає знижку 10% на оформлення полісу до Дня Знань.