Майже 1,07 млн грн виплатила СГ «ТАС» за пошкоджений в ДТП позашляховик

Аварія, в якій зазнав пошкоджень застрахований СГ «ТАС» автомобіль Lexus LX450, сталася в столиці.

Рухаючись в транспортному потоці, водій позашляховика в якийсь момент вирішив змінити смугу, але не врахував дорожню обстановку та допустив зіткнення із іншим автомобілем – кросовером Volvo Xc60.

Внаслідок пригоди серйозно було пошкоджено обидва авто. Так, у кросовера в результаті удару, що прийшовся з лівого боку кузова, було деформовано обидві двері, два крила, розбито дзеркало заднього виду тощо.

Численними виявилися і пошкодження авто самого винуватця ДТП. Так, у позашляховика при зіткненні було пошкоджено зокрема два крила, передній бампер, розбито блок-фару тощо. При цьому загальний збиток автовласника внаслідок пошкодження його транспортного засобу, як згодом було встановлено за результатами огляду авто експертом, склав 1066639 грн.

Страхова група «ТАС», де Lexus застраховано за договором «Правильне КАСКО», визнала випадок страховим і оперативно врегулювала, виплативши в рамках своїх зобов’язань належне страхове відшкодування – в розмірі заподіяних збитків.

Нагадаємо, страховий продукт «Правильне КАСКО» входить до числа найбільш популярних у автовласників – клієнтів СГ «ТАС». Серед переваг цього продукту варто відзначити гнучкість умов страхування в залежності від потреб кожного автомобіліста, що включає в себе можливість вільного комбінування ризиків, наявність цікавих опцій, якісний інформаційно-консультаційний супровід впродовж всього терміну дії договору в режимі 24/7 та оперативність здійснення страхових виплат.

Варто зауважити, що Страхова група «ТАС», як свідчить статистика, від кінця минулого року міцно утримує позиції беззаперечного лідера страхового ринку України, зокрема за показником виплат. Так, станом на 1.08.2024 року СГ «ТАС» стала єдиним страховиком країни, чиї виплати від початку поточного року перевищили 1 млрд грн.

Залишається додати, що щодня СГ «ТАС» виплачує за укладеними договорами страхування в якості страхових відшкодувань в середньому 7,2 млн грн, з яких понад 5,9 млн грн – за договорами КАСКО, полісами ОСЦПВ та «Зеленою карткою».