КАСКО – ваш захист у будь-якій дорожній пригоді: від «невидимого» авто до зустрічі з птахом

Пригоди на дорогах трапляються у кожного автовласника, і кожен має свою «колекцію» таких випадків.

Найприємніше, коли автомобіль швидко повертається відновленим. Запорука цього – вчасно укладений договір КАСКО. Тим більше, що СК «Експрес Страхування», що входить до УКРАВТО ГРУП, постійно удосконалює умови страхування, тож сьогодні навіть найвибагливіший і скептично налаштований водій зможе обрати КАСКО, яке найкраще відповідає саме його  потребам. 

Нижче – кілька історій від клієнтів СК «Експрес Страхування», які об’єднує головне: швидка виплата та унікальний страховий сервіс, коли всі турботи про ремонт авто взяли на себе професіонали страхової компанії.

«Авто-невидимка» на темній дорозі: виплата 1 млн 476 тис. 437 грн

Багато водіїв погодяться, що при нічних поїздках ризик потратити у ДТП  підвищується. Особливо, якщо брати до уваги погане освітлення більшості наших доріг (або повну його відсутність). Цей ризик відчув на собі наш клієнт – водій Mercedes-Benz. Рухаючись вночі дорогою в Чернігівській області, він вчасно не помітив темний автомобіль, припаркований у правій смузі, і не встиг зманеврувати, щоб уникнути зіткнення. Результат «нічного рандеву» виявився досить плачевним: практично вся передня частина авто клієнта зазнала серйозних пошкоджень. Бампер, капот, обидва передніх крила, решітка, фара – все це довелося замінювати або відновлювати. До того ж при зіткненні витекла рідина з радіатора та спрацювали подушки безпеки. На щастя, сам водій не постраждав (якщо не враховувати стресу від неочікуваної нічної пригоди). А всі витрати на ремонт Mercedes-Benz на офіційному СТО покрило КАСКО.

Слизька дорога та бетонна огорожа: виплата 990 тис. 070 грн

Цього літа всі ми страждали від спеки й засухи. Але коли дощі все ж траплялись, вони часто  спричиняли неприємності автовласникам. Так, виїжджаючи із заправки у Дніпрі після сильної зливи, водій Mercedes-Benz не зміг «вписатися» в поворот на слизькій дорозі, вилетів на узбіччя – і «загальмував» об бетонну огорожу. Надати авто «першу допомогу» вдалося дуже швидко. Машину направили до партнерського СТО, де його відновили – швидко і якісно – як завжди!

Птах і лобове скло: виплата 396 тис. 277 грн

«Стережись птахів» — багато водіїв можуть дати таку пораду початківцям. Але це легше сказати, ніж зробити. Їдеш собі спокійно, і раптом у лобове скло влітає переляканий птах. Погодьтесь, від такого стресу можна розгубитися і потрапити в аварію. У подібній ситуації опинився наш клієнт. І не де-небудь у сільській місцевості, а в Києві. Птах не тільки розбив лобове скло його Porsche Cayenne, а ще й подряпав дзеркало, передні та задні двері. «Крилатого порушника» правил дорожнього руху, звісно, шкода, але й автомобіль отримав досить неприємні «поранення». Заміна лобового скла та усунення подряпин обійшлося майже у 400 тис. грн. Добре, що все покрило КАСКО, а майстри нашого партнерського офіційного СТО виконали ремонтні роботи бездоганно.