Підсумки І півріччя підтвердили абсолютне лідерство СГ «ТАС» на страховому ринку України

Національна асоціація страховиків України підвела підсумки роботи страхового ринку за І півріччя.

Отже, згідно з даними НАСУ, за результатами шести місяців Страхова група «ТАС» продовжує утримувати абсолютне лідерство на ринку  як за обсягом зборів, так і за сумою виплачених відшкодувань.

Так, за січень – червень 2024 року СГ «ТАС» залучила за укладеними договорами страхування  2057,5 млн грн страхових премій, що є найвищим показником серед усіх учасників ринку за підсумками звітного періоду.

Беззаперечне лідерство утримує СГ «ТАС» і в окремих сегментах страхового ринку.

Зокрема компанія традиційно посіла 1 місце з обов’язкової «автоцивілки»: за полісами ОСЦПВ СГ «ТАС» за звітний період залучила страхових премій на суму 642,3 млн грн, що становить 13,6% від загального обсягу ринку.

Перше ж місце посіла СГ «ТАС» і за показником виплат за вказаними полісами: сума відшкодувань, виплачених лідером ринку за шість місяців 2024 року, на понад 34% перевищує обсяг виплат компанії, що стала другою в сегменті.

З колосальним відривом від найближчого конкурента СГ «ТАС» очолила й рейтинг страховиків, які працюють на ринку «Зеленої картки»: за вказаними полісами компанією було залучено 628,3 млн грн премій, що на понад 90% перевищує збори страховика, який посів другу сходинку у відповідній рейтинговій таблиці.

 

Залишається додати, що беззаперечне лідерство на ринку продовжує утримувати СГ «ТАС» і за обсягом виплат в цілому, що є черговим підтвердженням виняткової клієнтоорієнтованості компанії та забезпечення нею насправді надійного страхового захисту для понад 1 мільйона страхувальників.