Шляхами Європи з українським КАСКО

Наші клієнти продовжують подорожувати світом, а ми – надалі збагачувати свій багаторічний досвід врегулювання страхових подій за кордоном.

Погодьтеся, що потрапити у ДТП в чужій країні – це великий стрес. Кому телефонувати, кого викликати, які документи оформлювати, що робити з понівеченим автомобілем? У таких ситуаціях одразу розумієш, як добре мати підтримку експертів своєї страхової компанії. Адже їхнє завдання – не просто виплата відшкодування, а й практична допомога у вирішенні будь-яких організаційних, юридичних та технічних питань. І саме така допомога виявляється найбільш цінною, коли опиняєшся в екстремальній ситуації десь на чужині.

Запевняємо, що клієнти СК «Експрес Страхування», яка входить до сім’ї компаній УКРАВТО ГРУП, можуть розраховувати на всебічну підтримку, де б вони не знаходились, і які б пригоди на них не чекали. Ось кілька реальних історій зі щасливим кінцем: усі проблеми вирішені, відшкодування виплачене, автомобіль відремонтований. І все завдяки полісу КАСКО!

Місце події – Угорщина. Європейці люблять ремонтувати дороги. Може, тому вони у них такі якісні. Але, на жаль, дорожні роботи можуть стати причиною дорожніх пригод. Так, намагаючись оминути огороджену ділянку на лівій смузі, наша клієнтка не помітила авто позаду, яке стрімко наближалось. Закінчити маневр клієнтці не вдалося – її Mercedes-Benz отримав удар у правий задній бік. На щастя, водій іншого авто встиг загальмувати, тож удар був не дуже сильним, і ніхто не постраждав. Але автомобіль потрапив на СТО: пошкоджень зазнали задній бампер, заднє праве крило і колесо. Виплату майже 400 тис. грн покрило КАСКО. Добре, що у клієнтки був поліс з покриттям Європи.

Місце події – Німеччина. І знову зіткнення. Клієнтка рухалась трасою, яка плавно повертала ліворуч. На цьому повороті її й наздогнав інший водій, який, мабуть, дуже поспішав і підрізав Mercedes-Benz. В результаті практично вся права сторона автомобіля була пошкоджена: вм’ятини, подряпини, полоси, зчіс. Рахунок за відновлення сягнув 375 тис. грн. На щастя, автомобіль був застрахований, і клієнтці не довелося витрачати на ремонт власні кошти. Усі організаційні проблеми та фінансові витрати взяла на себе страхова компанія. 

Місце події – Польща. Всі, хто подорожував Європою, звертали увагу на численні дорожні знаки із силуетом оленя. Адже жителі лісу почуваються тут дуже вільно і запросто можуть вибігти на дорогу, особливо вночі. До речі, світло фар у темряві буквально паралізує тварину: вона нерухомо застигає посеред траси, не в змозі зрушити з місця. Існує навіть окремий знак, який попереджає водіїв про таку ситуацію. На ньому оленя зображено анфас, а його очі випромінюють, як фари. Роздивлятися оригінальні знаки – суцільне задоволення, чого не скажеш про зустріч із реальним, а не намальованим оленем на дорозі. Саме таку пригоду довелося пережити нашому клієнту. Вночі на дорогу, якою він рухався, вискочила козуля. Звісно, водій загальмував, але уникнути зіткнення не вдалося. На щастя, тварина майже не постраждала та зникла у лісі. А от передній бампер та решітку радіатора Mercedes-Benz довелось відновлювати, і страхова виплата сягнула  майже 370 тис. грн. Добре, що у клієнта було КАСКО, яке покрило всі витрати. Сподіваємось, що всі учасники страхової події, особливо козуля, надалі будуть обережнішими!

Тож укладайте договір КАСКО з відповідним покриттям і подорожуйте із задоволенням! А ми завжди будемо поруч.

Нагадаємо, що у першому півріччі 2024 року (січень-червень) виплати за договорами КАСКО в нашій Компанії склали 206,2 млн грн (+57,8% до рівня січня-червня 2023 року).