СГ «ТАС» стала абсолютним лідером страхового ринку України!

Як повідомляє Національна асоціація страховиків України (НАСУ), за підсумками січня – травня 2024 року Страхова група «ТАС» стала абсолютним лідером страхового ринку України.

Так, СГ «ТАС» посіла перше місце на ринку за обсягом зібраних платежів, а також вже традиційно очолила рейтинг страховиків за показником виплат!

Абсолютне лідерство компанія продовжує міцно утримувати і в окремих сегментах ринку. Так, СГ «ТАС» традиційно посіла перше місце на ринку обов’язкової «автоцивілки» – як за обсягом залучених премій, так і за сукупною сумою виплачених відшкодувань, що більш ніж на 35% перевищує обсяг виплат, здійснених страховиком, який посів друге місце на ринку.

Крім того, як свідчить статистика НАСУ, за підсумками п’яти місяців компанія вчергове підтвердила беззаперечне  лідерство в сегменті «Зеленої картки»:  обсяг премій, залучених СГ «ТАС» за звітний період за відповідними полісами майже в два рази перевищує вказаний показник найближчого конкурента.

 

Нагадаємо, за підсумками 2023 року Страхова група «ТАС» посіла друге місце на ринку за обсягом продажів, лише мінімально поступившись лідеру. Загалом за 2023 рік СГ «ТАС» збільшила свої збори на 46% – проти 34% та 26% приросту у найближчих конкурентів, що посіли відповідно перше та третє місця на ринку.