СГ «ТАС» утримує лідерство на ринку за обсягом виплат

За даними Національної асоціації страховиків України, за результатами чотирьох місяців 2024 року Страхова група «ТАС» продовжує утримувати лідерство на ринку за обсягом виплат.

. Так, впродовж січня – квітня поточного року компанією було виплачено за укладеними договорами страхування відшкодувань на загальну суму 628,6 млн грн, що є найвищим показником серед усіх учасників ринку за підсумками звітного періоду!

Лідерство з виплат традиційно утримує СГ «ТАС» і в сегменті обов’язкової «автоцивілки»: загалом за чотири місяці компанією було виплачено за полісами ОСЦПВ 220,5 млн грн, що на 35% перевищує відповідний показник страховика, який посів другу сходинку в рейтинговій таблиці.

Втім, це не єдині досягнення Страхової групи «ТАС» за звітний період, підтверджені статистикою НАСУ.

Отже, за результатами січня – квітня СГ «ТАС» вчергове підтвердила своє безперечне – з величезним відривом від найближчого конкурента – абсолютне лідерство в сегментах ОСЦПВ та «Зеленої картки». Так, обсяг залучених компанією за полісами «Зелена картка» премій більш ніж на 87% перевищує збори страховика, який став відповідно другим за обсягом платежів.

 

Нагадаємо, за підсумками минулого року Страхова група «ТАС» посіла друге місце на ринку за обсягом продажів, лише мінімально поступившись лідеру. Загалом за 2023 рік СГ «ТАС» збільшила свої збори на 46% – проти 34% та 26% приросту у найближчих конкурентів, що посіли відповідно перше та третє місця на ринку.