СГ «ТАС» – лідер страхового ринку України за обсягом виплат!

За даними Національної асоціації страховиків України, за підсумками І кварталу 2024 року Страхова група «ТАС» посіла перше місце на ринку за обсягом здійснених виплат.

Так, за три місяці від початку року СГ «ТАС» виплатила за укладеними договорами страхування сумарно 465,9 млн грн, що є найвищим показником на ринку за результатами звітного періоду.

Загалом, як свідчить статистика, щодня СГ «ТАС» виплачує в якості страхових відшкодувань в середньому понад 7,6 млн грн, в тому числі майже 6,3 млн грн – за договорами автострахування: КАСКО, обов’язковою «автоцивілкою» та «Зеленою карткою».

Втім, беззаперечне лідерство за показником виплат – далеко не єдине досягнення СГ «ТАС», засвідчене статистикою НАСУ.

Так, компанія вчергове, як і впродовж вже багатьох років поспіль, посіла перше місце на ринку обов’язкового страхування цивільно-правової відповідальності автовласників – як за обсягом зібраних платежів, так і за сумою виплачених відшкодувань. За підсумками І кварталу підтвердила своє лідерство СГ «ТАС» і на ринку «Зеленої картки»: обсяг залучених компанією за відповідними полісами премій на 75% перевищує збори компанії, яка стала другою на ринку.

 

Загалом за сумою зібраних за три місяці премій Страхова група «ТАС» посіла друге місце на ринку, вчергове суттєво скоротивши відрив від діючого лідера рейтингу і лише мінімально поступившись йому.