Понад 2,1 млн грн виплатила СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО»

Не секрет, що подеколи негода та її наслідки можуть суттєво вплинути на рух транспортних засобів, адже позначаються як на керованості авто, так і на стані дорожнього покриття.

Саме складні погодні умови почасти стали причиною аварії, в якій значних пошкоджень зазнав застрахований СГ «ТАС» автомобіль BMW X6.

Цей інцидент стався в Дніпропетровській області. Сильна злива заскочила водія BMW просто в дорозі. Та, попри те що він вжив всіх заходів для мінімізації ризиків потрапляння в аварію, на жаль, уникнути її не вдалося.

На повороті траси автомобіль в’їхав в глибоку калюжу, внаслідок чого його почало заносити і  розвернуло. Зрештою кросовер вилетів в кювет, де врізався в дерево.

В результаті інциденту автомобіль зазнав суттєвих пошкоджень – як безпосередньо кузова, зокрема чотирьох дверей, крила, шин тощо, так і двигуна.

Однак наодинці зі своїми проблемами та чималими збитками власник авто не залишився – завдяки наявності договору страхування наземного транспорту «Правильне КАСКО» від СГ «ТАС».

Вивчивши обставини пригоди, компанія визнала випадок страховим та в рамках своїх зобов’язань врегулювала його.

Страховиком було оперативно організовано огляд пошкодженого автомобіля експертом та проведення автотоварознавчого дослідження з метою визначення розміру збитків клієнта, спричинених пошкодженням його транспортного засобу внаслідок пригоди, а згодом і виплачено належне страхове відшкодування. Сума виплати склала 2.110.910 грн.

 

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» вже багато років поспіль посідає лідируючі позиції серед провідних страховиків країни як за кількістю укладених договорів страхування, так і за обсягом виплачених за ними відшкодувань. Так, лише за перші два місяці поточного року компанією було виплачено в якості страхових відшкодувань сумарно майже 309 млн грн, що є одним з найвищих показників на ринку.