СГ «ТАС» вчергове увійшла в число переможців премії «ТопФінанс»

28 лютого в Києві відбулася урочиста церемонія нагородження переможців премії «ТопФінанс-2023», заснованої діловим виданням delo.ua та журналом «ТОП-100: Рейтинги найкращих», – фінансових установ, які були визнані кращими з кращих на ринку за підсумками непростого 2023 року.

І Страхова група «ТАС» посіла гідне місце серед них!

Отже, СГ «ТАС» традиційно здобула перемогу в номінації «Автостраховик року з автоцивілки»,  а також увійшла в ТОП-3 страховиків України в номінації «Страхування  воєнних ризиків» та в п’ятірку лідерів ринку в номінаціях «Лідер медичного страхування» та «Кращий клієнтський сервіс та врегулювання збитків».

Нагадаємо, згідно з методикою визначення переможців, в основу рейтингу покладено як результати онлайн-голосування, участь в якому могли взяти всі охочі, так і рішення компетентного журі.

 

Як зазначають організатори рейтингу, в процесі оцінювання експерти брали до уваги такі чинники, як динаміка показників страховиків, співвідношення якості та ціни їх продуктів, інформаційний фон  навколо компанії, зручність надаваних сервісів, клієнтоорієнтованість тощо.