СК «Експрес Страхування» увійшла в ТОП-5 рейтингу найкращих страхових компаній з КАСКО та клієнтського сервісу

СК «Експрес Страхування», що належить до сім’ї компаній групи УкрАВТО, увійшла в ТОП-5 лідерів страхового ринку України за версією видання Delo.ua та журналу «ТОП-100. Рейтинги найбільших» одразу у 2-х номінаціях: «Автостраховик року в КАСКО» і «Найкращий клієнтський сервіс та врегулювання збитків».

Визначення переможців рейтингу відбувалось у 2 етапи: відкритого онлайн голосування аудиторії видання Delo.ua, яке тривало протягом лютого 2024 року, та суми оцінок фінансових експертів, отриманих шляхом незалежного анкетування.

Зокрема, експертне журі враховувало динаміку показників СК з КАСКО, співвідношення якості та ціни послуг, зручність та доступність продуктів та сервісів, наявність або відсутність помітної кількості негативних відгуків, інформаційний фон навколо СК та її активність за окремими напрямками діяльності.

У 2023 році СК «Експрес Страхування» збільшила кількість укладених договорів вдвічі – на 103,2% порівняно з 2022 р. і на 32,1% порівняно з довоєнним 2021 р. Продажі всіх страхових продуктів зросли на 57%, до 722,2 млн грн, зокрема КАСКО – на 51%. Виплати клієнтам з КАСКО досягли 288,5 млн грн (+42%), а середній показник кількості днів врегулювання подій скоротився за рік на 35%.

Минулого року Компанія додала до всіх програм КАСКО опцію покриття воєнних ризиків. Особливістю такого покриття в СК «Експрес Страхування» є те, що під час укладання будь-якого договору КАСКО клієнт отримує безкоштовне покриття від воєнних ризиків у сумі до 10% від страхової суми та може збільшити цей ліміт як до 25%, так і обрати покриття на повну страхову суму за окрему плату.

Компанія пропонує клієнтам відновлення авто більш ніж на 50 офіційних СТО в Україні й контролює строки ремонту на кожному з них. Це унікальна перевага СК «Експрес Страхування» – завдяки налагодженим бізнес-процесам і ІТ-рішенням компанія контролює всі етапи відновлення автомобілів своїх клієнтів – від замовлення запчастин до видачі відремонтованого автомобіля.

СК «Експрес Страхування» найпершою в Україні запустила сервіс «Єдине вікно» – без необхідності візиту до страхової, що дозволяє економити час і ресурси клієнта. Клієнт обирає найзручніший для нього сервісний центр та оформлює всі необхідні документи саме там. А персональний менеджер, закріплений за кожним клієнтом, супроводжує його до повного відновлення авто.

Компанія не просто швидко здійснює виплату страхового відшкодування, але й максимально допомагає в прискоренні ремонту авто. Для тих клієнтів, які перебувають за кордоном або не можуть через якісь причини відвідати СТО, компанія запровадила при страховій події онлайн огляд авто.