Майже 815 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за пошкоджений в ДТП кросовер

Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО 5 зірок».

Дорожньо-транспортна пригода, в якій зазнав пошкоджень застрахований автомобіль BMW X1, сталася на Закарпатті. А причиною її стало банальне порушення Правил дорожнього руху: виїжджаючи на головну дорогу з другорядної, водій кросовера не переконався в безпеці маневру, внаслідок чого допустив зіткнення з іншим транспортним засобом – мінівеном VW Transporter.

При ударі в обох авто було пошкоджено передню частину кузову. Так, у VW в результаті аварії постраждали капот, одне крило, бампер, решітка радіатора, диск одного з коліс, розбито дві фари. Чималим виявився і перелік пошкоджень BMW: два крила, капот, бампер, решітка радіатора, дві блок-фари.

Втім, сам на сам із наслідками ДТП власник кросовера не залишився. Вивчивши обставини інциденту, СГ «ТАС» визнала випадок страховим та в рамках своїх зобов’язань за укладеним договором страхування наземного транспорту «ЄвроКАСКО» врегулювала. Страховиком було оперативно організовано проведення автотехнічого дослідження та огляд авто експертом, а згодом  і виплачено відповідне страхове відшкодування – в розмірі 814830 грн.

Залишається додати, що автомобіль було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», що передбачає розширене страхове покриття за принципом повного КАСКО та включає в себе низку корисних для автовласника опцій.

 

Варто зауважити, що договір «ЄвроКАСКО 5 зірок» входить до числа продуктів-бестселерів в лінійці СГ «ТАС». Серед його основних переваг автовласники відзначають варіативність програм, розрахованих на різні потреби водіїв в рівні страхового захисту в залежності від специфіки експлуатації ними авто, якісний сервіс, що відповідає найвищим європейським стандартам автострахування, та широкий перелік додаткових цікавих опцій.