Понад 660 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором відповідальності автоперевізників

Цей інцидент стався на території Угорщини.

На трасі вантажний автомобіль Mercedes-Benz Actros, яким український автоперевізник перевозив вантаж за кордон, раптово почало заносити. Зрештою водій не впорався з кермуванням – і вантажівка разом з причепом перекинулася на бік.

Годі й казати, що в результаті аварії і сам транспортний засіб, і причіп, і товар, що ним перевозився, зазнали пошкоджень. Однак самостійно виплачувати компенсацію за зіпсований вантаж автоперевізникові не довелося – завдяки договору добровільного страхування відповідальності автоперевізників і експедиторів, укладеному з СГ «ТАС».

Страхова група «ТАС» визнала випадок страховим та оперативно врегулювала, виплативши належне за договором страхове відшкодування – в розмірі 660822 грн.

Нагадаємо, за десять місяців поточного року СГ «ТАС» виплатила в якості страхових відшкодувань за укладеними договорами сумарно понад 1055 млн грн, з яких майже 900 тис. грн було виплачено за договорами автострахування: КАСКО, полісами обов’язкової «автоцивілки» та «Зеленою карткою».

Варто зауважити, що СГ «ТАС» вже багато років поспіль є одним з беззаперечних лідерів страхового ринку України, чиї продукти користуються великим попитом, зокрема у автовласників, до уваги яких страховик пропонує широку лінійку різноманітних страхових продуктів. Таким чином, в залежності від власних потреб у рівні страхового захисту, специфіки експлуатації автомобіля та своїх фінансових можливостей кожен автомобіліст може обрати оптимальний для себе страховий продукт від СГ «ТАС», що відповідатиме його вимогам та дозволятиме почуватися впевнено у випадку будь-яких негараздів на дорозі.