Майже 660 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО»

Рух центром великого міста, особливо в години пік, з його постійними корками і дуже великою кількістю авто на дорогах, завжди вимагає від водіїв неабиякої концентрації уваги, зосередженості, витримки та навіть стресостійкості. Та, на жаль, і це завжди допомагає запобігти аварії.

Дорожньо-транспортна пригода, в якій зазнав пошкоджень застрахований СГ «ТАС» автомобіль Audi Q3, сталася в середмісті столиці. На загаченому авто перехресті кросовер не зміг роз’їхатися з іншим транспортним засобом – легковиком VW.

В результаті аварії було серйозно пошкоджено передню частину Audi: капот, бампер, шину тощо.

Страхова група «ТАС», де Q3 застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», визнала випадок страховим та в рамках своїх зобов’язань врегулювала, в повному обсязі виплативши страхове відшкодування. Сума виплати склала 659176 грн.

Варто зауважити, що договір страхування наземного транспорту «ЄвроКАСКО 5 зірок» від СГ «ТАС» включає в себе п’ять різних за наповненням програм автострахування – за кількістю «зірок». Так, якщо програма «1 зірка» розрахована на автовласників, які вважають за необхідне мати страховий захист лише на випадок великих збитків – в разі викрадення чи знищення авто, то програма «5 зірок» передбачає покриття за принципом повного КАСКО та містить низку цікавих додаткових опцій.

Мінімальний тариф за договором «ЄвроКАСКО» становить 0,99%.

Нагадаємо, щодня Страхова група «ТАС», що є одним з визнаних лідерів страхового ринку України як за кількістю укладених договорів та сумою залучених за ними премій, так і за обсягом відшкодувань, виплачує в середньому майже 4,9 млн грн, з яких понад 4,1 млн грн – за договорами автострахування: КАСКО, обов’язковою «автоцивілкою» та «Зеленою карткою».