СГ «ТАС» зміцнила свої позиції на ринку за всіма ключовими показниками

Авторитетне спеціалізоване видання Insurance TOP підвело підсумки роботи страхового ринку України за 9 місяців 2023 року.

Отже, як свідчать оприлюднені рейтинги, Страхова група «ТАС» не лише впевнено утримує провідні позиції на ринку, але й суттєво покращила їх порівняно з відповідним періодом минулого року.

Так, компанія посіла друге місце за обсягом чистих премій, тоді як рік тому була третьою. Водночас за обсягом валових премій СГ «ТАС» за рік здолала одразу дві сходинки в рейтинговій таблиці, посівши друге місце проти четвертого за результатами січня – вересня 2022-го.

Такий самий «стрибок» – із четвертої позиції на другу – здійснила СГ «ТАС» і за показником прямого страхування.

Суттєво зміцнила свої позиції Страхова група «ТАС» і за іншими показниками – зокрема за окремими видами страхування.

Так, компанія традиційно посіла перше місце на ринку обов’язкової «автоцивілки», а також, як і багато років поспіль, очолила рейтинг страховиків, які працюють в сегменті добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників. При цьому відрив лідера рейтингу від найближчого конкурента був чималим: обсяг премій, залучених СГ «ТАС», на понад 55% перевищує суму зборів компанії, яка стала другою.

На ринку «Зеленої картки» СГ «ТАС» продовжує утримувати почесне друге місце. Водночас в сегменті КАСКО компанія міцно закріпилася в «п’ятірці» лідерів, тоді як рік тому посідала шосте місце.

В свою чергу, на ринку авіастрахування Страхова група «ТАС» увійшла до «трійки» найбільших компаній, піднявшись з четвертої позиції, яку посідала за підсумками січня – вересня минулого року.

Покращила свої рейтингові позиції СГ «ТАС» і на ринку особистого страхування. Так, компанія посіла четверту сходинку в сегменті страхування здоров’я на випадок хвороби, хоча торік була п’ятою.

На ринку ДМС за підсумками звітного періоду СГ «ТАС» піднялася на шосте місце з сьомого, а на ринку страхування від нещасних випадків – на шосте з дев’ятого, яке посідала за результатами 9 місяців минулого року.

 

В сегменті страхування фінансових ризиків Страхова група «ТАС» традиційно увійшла в «п’ятірку» лідерів, а на ринку агрострахування піднялася одразу на дві сходинки у рейтинговій таблиці, посівши сьоме місце.