За підсумками 10 місяців СГ «ТАС» посіла 2-е місце серед страховиків України

Національна асоціація страховиків України (НАСУ), до якої входять найбільші компанії галузі, підвела підсумки роботи ринку за січень – жовтень 2023 року.

Згідно з оприлюдненими в рамках проекту «ПРІМА» даними, Страхова група «ТАС» за результатами своєї роботи за 10 місяців посіла 2-е місце на ринку. Більше того, за підсумками жовтня Страхова група «ТАС» вчергове стала першою на ринку за обсягом залучених премій! Нагадаємо, за вказаний місяць СГ «ТАС» зібрала 382,8 млн грн страхових платежів, що є найкращим результатом на ринку. При цьому приріст залучених премій порівняно з жовтнем минулого року перевищив 44%, що складає більше 117 млн грн!

Варто зауважити, що перший рядок у рейтинговій таблиці СГ «ТАС» посіла не лише за підсумками жовтня – така тенденція зберігається вже кілька місяців поспіль: компанія стабільно показує найкращі показники на ринку і практично  щомісяця очолює рейтинг страховиків за загальними оборотами за вказаний період.

Залишається додати, що загалом за результатами січня – жовтня відрив СГ «ТАС» від компанії, що посідає третю сходинку рейтингу,  збільшився до 280 млн грн, а від діючого станом на зараз чемпіона – скоротився до 144 млн грн.

Довідка.

Національна асоціація страховиків України (НАСУ) є неприбутковою організацією, заснованою з метою запровадження та підтримки високих стандартів діяльності на страховому ринку. Сьогодні НАСУ бере активну участь в розробці та вдосконаленні  законодавства,  що регламентує роботу ринку, а також реалізує проект фінансової грамотності та обізнаності в страхуванні. 

Станом на зараз до складу НАСУ входять провідні страхові компанії України, на частку яких припадає 67% надходжень ринку в сегменті ризикового страхування та 89% премій – в сегменті страхування життя. Водночас за розміром виплат на учасників НАСУ припадає 71% від сукупної по ринку суми відшкодувань в сегменті ризикового страхування та 95% – в сегменті страхування життя.

НАСУ є асоційованим учасником Європейської федерації страхування та перестрахування Insurance Europe.

 

Проект «ПРІМА» засновано НАСУ з метою оперативного інформаційного обміну між страховиками, діяльність яких базується на засадах прозорості та відкритості перед клієнтами та партнерами.