СГ «ТАС» здобула «срібло» серед ТОП-20 найбільших страховиків України

Національний банк України визначив «двадцятку» найкращих ризикових страхових компаній України за зібраними страховими платежами.

Отже, за статистикою НБУ, за підсумками роботи в січні – вересні Страхова група «ТАС» посіла друге місце на ринку за обсягом чистих страхових премій, тоді як за результатами І півріччя була третьою.

Поміж тим, за ІІІ квартал СГ «ТАС» з чималим відривом змогла обійти найближчого конкурента, зібравши сумарно за дев’ять місяців 2,601 млрд грн чистих премій. При цьому темп приросту Страхової групи «ТАС», як свідчать дані регулятора, склав 54,7% і є найвищим серед страховиків, які увійшли в «трійку» найбільших страхових компаній України.

Нагадаємо, починаючи від ІІ півріччя поточного року СГ «ТАС» суттєво прискорила темпи зростання і кожного місяця посідала 1місце на ринку за обсягом продажів, щомісяця збираючи найбільше страхових платежів на ринку серед усіх страховиків!

Це дозволило СГ «ТАС» за результатами вже 8 місяців 2023 року вперше за свою історію стати срібним призером «перегонів», посівши 2-ге місце на ринку за обсягом продажів та випередивши при цьому бронзового призера більш ніж на 107 млн грн!

 

Тож наразі у компанії є всі передумови, щоб за підсумками 2023 року максимально наблизитися до абсолютного лідерства на ринку.