Обсяг страхових платежів СГ «ТАС» перевищив 3 мільярди гривень

Страхова група «ТАС» встановила черговий рекорд в продажах – станом на 7 листопада 2023 року обсяг страхових премій компанії перевищив 3 мільярди гривень!

Варто зауважити, що СГ «ТАС», яка традиційно утримує лідируючі позиції  на страховому ринку України, щороку демонструє колосальний приріст в продажах.

Так, за попередніми підсумками, лише за жовтень СГ «ТАС» зібрала майже 381 млн грн страхових платежів проти 265 млн грн за результатами десятого місяця 2022-го. Загалом від початку року приріст продажів перевищив 950 млн грн!

Тож наразі є всі передумови для того, щоб за підсумками року обсяг зборів СГ «ТАС» перевищив 3,5 млрд грн! І в компанії впевнені – це цілком досяжно!

 

Нагадаємо, за даними Національної асоціації страховиків України (НАСУ), за підсумками дев’яти місяців 2023 року Страхова група «ТАС» вчергове підтвердила звання одного з беззаперечних лідерів страхового ринку України. Так, компанія піднялася на друге місце у рейтингу найбільших страховиків країни за показником страхових премій – і при цьому стала першою за вказаним показником серед компаній з виключно українським капіталом.