Понад 738 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за пошкоджене внаслідок наїзду на відбійник авто

Несприятливі погоді умови – сильна злива, штормовий вітер, град, зимові хуртовини тощо – подеколи стають серйозним випробуванням для водіїв.

Ще б пак, адже кермування авто за таких умов – завдання не з простих, що вимагає особливої уваги та навіть, можна сказати, справжньої водійської майстерності. Недарма поліція зазвичай закликає автомобілістів за можливості перечекати негоду, мінімізуючи таким чином ризики потрапляння в ДТП або пошкодження транспортних засобів внаслідок стихійних явищ.

Хоча, звісно, затриматися і перечекати вдається далеко не завжди.

Дорожньо-транспортна пригода, в якій зазнав пошкоджень застрахований СГ «ТАС» кросовер Audi Q8, сталася на трасі в Полтавській області. Сильна злива розпочалася раптово, заскочивши зненацька водія просто в дорозі, тож перечекати негоду в нього, на жаль, аж ніякої можливості не було.

Намагаючись втримати авто на слизькій дорозі, водій максимально скинув швидкість, однак, на жаль, від аварії це не врятувало.  В певний момент він втратив контроль над автівкою, не впорався з керуванням – і авто занесло у відбійники.

Внаслідок інциденту було пошкоджено три двері автомобіля, передній бампер тощо.

Страхова група «ТАС», де кросовер застраховано за договором «ЄвроКАСКО», отримавши повідомлення про пригоду, в рамках своїх зобов’язань організувала евакуацію пошкодженого транспортного засобу з місця аварії та його огляд експертом. А вже незабаром страховий випадок було врегульовано – шляхом виплати страховиком належного за договором відшкодування, що склало 738183 грн.

Залишається додати, що автомобіль було застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО».

Нагадаємо, зазначена програма передбачає розширене покриття за принципом повного КАСКО та містить низку цікавих та вкрай корисних для автовласника опцій, чим забезпечується його максимальний страховий захист фактично на випадок будь-яких негараздів на дорозі.

Загалом договір «ЄвроКАСКО» включає в себе п’ять різних за наповненням програм автострахування, розрахованих на всі сегменти автовласників – з різними потребами в рівні необхідного страхового захисту та різними фінансовими можливостями.