СК «Експрес Страхування» відкрила нове відділення у місті Кропивницький

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, відкрила нове представництво у м. Кропивницький. Офіс, розташований за адресою Пашутинська, 31, офіційно розпочав свою роботу 9 жовтня 2023 року.

Тут клієнти Компанії зможуть скористатися всім широким спектром страхових продуктів і послуг, що входять до портфеля СК «Експрес Страхування».

Розширення мережі представництв в рамках стратегії розвитку бізнесу Компанії було заплановане ще на 2022 рік. Але повномасштабна війна внесла свої корективи в ці плани: їх реалізація була перенесена на 2023 рік.

«Сьогодні ми бачимо можливість розширити свою присутність на ринку страхування України. Наша мета – стати одним з провідних експертів в автострахуванні і запропонувати своїм клієнтам сервіс найвищого рівня, який ми набули за 15 років роботи», - зазначила директор СК «Експрес Страхування» Тетяна Щучьева.

Рішення про відкриття нових «фізичних» представництв, незважаючи на розвиток численних маркетплейсів, які дозволяють продавати страхові поліси онлайн, абсолютно свідоме. «Ми прекрасно розуміємо, що багатьом клієнтам хочеться особисто відчути сервіс страхової, хочеться довірливого людського спілкування, і ніякий чат-бот цього не замінить. Тож ми готові з радістю надати їм таку можливість», – пояснює Тетяна Щучьєва.

Концептуально новий офіс у Кропивницькому першим отримав погодження від регулятора – НБУ. Але в планах компанії – відкриття представництв ще в декількох містах України, серед яких Запоріжжя, Тернопіль тощо.

«Ми хочемо бути якомога ближче до своїх клієнтів – особливо в важкі часи, в які нам доводиться жити й працювати, - підкреслює Тетяна Щучьєва. – Ми бачимо свою місію в тому, щоб професійно робите те, що ми вміємо – щиро, віддано, з симпатією та любов’ю до клієнтів. Для нас відкриття нових представництв саме зараз, під час повномасштабного вторгнення рф – це інвестиція у майбутнє і безперечна віра в близьку Перемогу, яку ми обов’язково виборемо!»

Тож чекайте новин про відкриття нових офісів! І будемо раді вас бачити у Кропивницькому за адресою Пашутинська, 31.