СГ «ТАС» виплатила 977 тис. грн за пошкоджений в Угорщині автобус

Аварія під час перебування за кордоном подеколи може стати справжнім випробуванням для водія. Адже, окрім стандартних, так би мовити, процедур, пов’язаних з врегулюванням наслідків інциденту, часто-густо доводиться ще вирішувати додаткові проблеми, обумовлені тим, що стався він поза межами своєї країни.

Тож одразу постає купа питань: як діяти? куди звертатися по допомогу? де ремонтувати пошкоджене авто та чиїм коштом, якщо, наприклад, аварія сталася не з вини українського водія? На жаль, не рідкі випадки, коли автовласники впадають в розпач і губляться в пошуках відповідей на всі ці питання. Поміж тим, уникнути всього цього можна насправді легко – достатньо лише завчасно подбати про надійний страховий захист під час закордонної поїздки, оформивши поліс страхування «Зелена картка» та договір КАСКО, що діятиме і за межами України.

Власне, саме так вчинив власник автобусу VAN Hool – і не прогадав, адже убезпечив себе не лише від додаткового стресу, але й від чималих витрат.

Аварія, в якій зазнав пошкоджень його транспортний засіб, сталася на території Угорщини: на досить вузькій дорозі автобус не зміг роз’їхатися з легковим авто.

В результаті зіткнення було серйозно пошкоджено лівий бік кузову VAN Hool, розбито лобове скло, дві фари, решітку радіатора, передній бампер.

Однак самостійно оплачувати ремонт автобусу його власникові не довелося.

Страхова група «ТАС», де VAN Hool застраховано за договором «Правильне КАСКО», визнала випадок страховим та в рамках своїх зобов’язань врегулювала, виплативши відповідне страхове відшкодування – в розмірі 977000 грн.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» є одним з визнаних лідерів ринку автострахування України – як за кількістю укладених договорів, так і за обсягом виплачених за ними відшкодувань.

Компанія пропонує до уваги автовласників великий перелік продуктів, що забезпечують всебічний захист на дорозі на випадок будь-яких негараздів, де б вони не сталися – в Україні чи поза її межами.

 

Щодня СГ «ТАС» виплачує за укладеними договорами страхування в якості страхових відшкодувань в середньому майже 4,7 млн грн, з яких понад 4 млн грн – за договорами автострахування: КАСКО, обов’язковою «автоцивілкою» та «Зеленою карткою».