СК «Експрес Страхування» впевнено входить в ТОП-10 компаній з КАСКО

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, підтвердила свою позицію в ТОП-10 страхових компаній України з КАСКО, яку утримує понад 6 років поспіль.

Про це свідчать результати рейтингу Insurance TOP профільного видання Forinsurer про підсумки роботи страхових компаній України за перше півріччя 2023 року.

Страхові платежі Компанії з КАСКО в січні-червні 2023 року склали 281,5 млн грн та зросли у порівнянні з першим півріччям 2022 року на 76,1% або на 40,9% у доларовому еквіваленті, а порівняно з аналогічним показником 2021 р. скоротились на 20,8% у доларах.

Виплати з КАСКО збільшились на +40 млн грн (або на 16,3% у доларовому еквіваленті) та склали 129,6 млн грн. Порівняно з аналогічним періодом 2021 р. виплати збільшились у доларовому еквіваленті на 0,2% та на 34,8% у гривні.

Важливо відзначити, що зростання продажів безумовно супроводжується стабільними виплатами – тому за показником «рівень  виплат» Компанія також увійшла в ТОП-10, посівши дев’яте місце.

«Рейтинги потрібні не тільки страховикам, які ставлять перед собою амбітні цілі по долі на ринку та пізнаваності. Рейтинги – це про інструмент, яким слід користуватись Клієнту при виборі страхової компанії. Однак, статистика це лише частина оцінки діяльності страхової компанії. Головний критерій для нас – кількість клієнтів, які радять нашу СК своїм знайомим, адже завойовувати довіру та прихильність клієнта у висококонкурентному середовищі – наша основна робота», – зауважила директор СК «Експрес Страхування» Тетяна Щучьєва.

Зауважимо, що за даними Національного банку України, кількість страхових компаній, які працюють на ринку ризикового страхування станом на 30.06.23 становить 103 СК.