Понад 1,2 млн грн виплатила СГ «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО»

Понад 1,2 млн грн виплатила СГ «ТАС» за договором «ЄвроКАСКО»

На слизькій після зливи дорозі кросовер в повороті занесло і він врізався спочатку в паркан, а потім і з’їхав в кювет на узбіччі. Годі й казати, що пошкодження авто внаслідок аварії виявилися численними та суттєвими, а збитки його власника – колосальними. Втім, сам на сам із ними він не залишився.

Страхова група «ТАС», де BMW застраховано за програмою «5 зірок» договору «ЄвроКАСКО», визнала випадок страховим та в рамках своїх зобов’язань його врегулювала, в повному обсязі виплативши автовласникові відповідне страхове відшкодування. Сума виплати склала 1235481 грн.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС», що є одним з беззаперечних лідерів страхового ринку України, зокрема в сегменті автострахування, пропонує широкий перелік страхових продуктів, розрахованих на всі категорії автовласників – з різними потребами в рівні страхового захисту залежно від специфіки експлуатації авто, різним водійським досвідом та різними фінансовими можливостями.

Таким чином, кожен автовласник може підібрати в лінійці СГ «ТАС» саме той продукт, що відповідатиме його очікуванням та актуальним потребам. І це все за абсолютно прийнятною для себе ціною – і з незмінно високим рівнем сервісу.

Очевидно, що такий клієнтоорієнтований підхід є однією з причин того, що кількість клієнтів СГ «ТАС» щороку лише зростає. Так, за 2022 рік СГ «ТАС» було оформлено майже 900 тис. полісів обов’язкової «автоцивілки», а також понад 175 тис.  договорів добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників, що майже на 70% перевищує відповідний показник за позаминулий рік. В свою чергу, обсяги продажів КАСКО за підсумками 2022 року зросли на 21%: минулого року СГ «ТАС» було укладено майже 69 тис. договорів страхування наземного транспорту.

 

Залишається додати, що в цілому 2022 року Страховій групі «ТАС»  довірили свій страховий захист 1029898 клієнтів.