700 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за пошкоджений в ДТП Bentley

700 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за пошкоджений в ДТП Bentley

В результаті аварії зазнали пошкоджень обидві автівки. Так, у Lanos було пошкоджено передню частину кузова, зокрема бампер. А ось пошкодження Mulsanne виявилися суттєвішими: внаслідок удару було пошкоджено правий бік авто – задні крило, двері тощо.

Однак ремонтувати свій автомобіль власним коштом водієві Mulsanne не довелося – завдяки наявності договору страхування наземного транспорту «Правильне КАСКО» від СГ «ТАС».

Компанія визнала випадок страховим та в рамках своїх зобов’язань оперативно врегулювала: організувала проведення автотоварознавчого дослідження з метою визначення розміру завданого клієнтові збитку та в повному обсязі здійснила виплату відповідного страхового відшкодування – в розмірі 700250 грн.

 

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» впродовж багатьох років є одним з безперечних лідерів страхового ринку України, зокрема в сегменті автострахування. Так, за даними профільного видання Insurance TOP, компанія посідає І місце на ринку обов’язкової «автоцивілки», очолює рейтинг страховиків в сегменті добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників та традиційно входить в число найбільших страховиків на ринках «Зеленої картки» та КАСКО.