Понад 1,6 млн грн виплатила СГ «ТАС» за знищений вогнем позашляховик

Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС»: відшкодування в розмірі понад 1,6 млн грн було перераховано власникові пошкодженого вогнем позашляховика Mercedes-Benz G55 AMG.

Цей інцидент стався на Рівненщині. Повернувшись ввечері додому, водій, як завжди, залишив автомобіль на стоянці неподалік будинку, а вже вночі отримав повідомлення, що позашляховик горить.

Як з’ясувалося згодом, займання сталося через коротке замикання.

Попри те, що на місце пригоди оперативно прибули пожежні і швидко загасили полум’я, вогонь встиг наробити біди – автомобіль в пожежі фактично повністю вигорів.

Страхова група «ТАС», де Mercedes було застраховано за договором «Правильне КАСКО», визнала випадок страховим, організувала проведення відповідної експертизи та здійснила виплату належного страхового відшкодування. Виплата склала 1603171 грн.

Нагадаємо, за даними авторитетного спеціалізованого видання Insurance TOP, Страхова група «ТАС» посідає лідируючі позиції на страховому ринку України, зокрема в сегменті автострахування, як за кількістю укладених договорів страхування та сумою залучених за ними премій, так і за обсягом виплачених відшкодувань.

 

Так, компанія є багаторічним лідером ринку обов’язкової «автоцивілки», посідає перше місце на ринку добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників та стабільно входить в число найбільших страховиків в сегменті КАСКО.