Виплата СГ «ТАС» за пошкоджену вантажівку сягнула майже 1 млн грн

Було б перебільшенням стверджувати, що випадки, коли на дорогу, якою рухається транспортний потік, раптом вибігає тварина, трапляються досить часто. Але те, що наслідки таких ситуацій зазвичай дуже сумні, цілком відповідає дійсності.

Інцидент, в результаті якого було пошкоджено застрахований СГ «ТАС» вантажний автомобіль Mercedes-Benz Actros, стався на Житомирщині.

На трасу, якою рухалася вантажівка, несподівано вискочив кінь. На жаль, попри всі зусилля водія, уникнути зіткнення не вдалося. В результаті удару було пошкоджено передню частину Actros: бампер, решітку радіатора, протитуманну та блок-фару, а також амортизатор тощо.

Страхова група «ТАС», де автомобіль застраховано за договором «Правильне КАСКО», визнавши випадок страховим, оперативно його врегулювала, виплативши автовласникові належне страхове відшкодування – в розмірі понесених ним збитків, що склали 991125 грн.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» пропонує до уваги клієнтів широкий перелік продуктів, розрахованих на всі категорії автовласників – з різними потребами в рівні страхового захисту та різними фінансовими можливостями.

Варто зазначити, що договір «Правильне КАСКО» входить до числа бестселерів в продуктовій лінійці СГ «ТАС». Серед основних переваг цього продукту – покриття максимального набору страхових ризиків, які відповідно до індивідуальних потреб клієнта можна вільно комбінувати; широка територію дії, компенсація страховиком витрат на порятунок авто, його евакуацію тощо,  а також оптимальні строки здійснення страхових виплат.