Майже в 2 рази більше клієнтів придбали поліс ОСЦПВ від СК «Експрес Страхування» за 5 місяців 2023 року

СК «Експрес Страхування», що входить до сім’ї групи компаній УкрАВТО, майже вдвічі збільшила кількість клієнтів з ОСЦПВ (цивільно-правової відповідальності автовласників) у 2023 році.

Так, у січні-травні 2023 року кількість договорів страхування ОСЦПВ СК «Експрес Страхування» зросла у 1,7 рази порівняно з аналогічним періодом минулого року. Це на 52% більше, ніж в середньому по ринку продажів ОСЦПВ в Україні.

«Зважаючи на наш багаторічний досвід в автострахуванні ми точно знаємо, що довіра клієнтів та репутація СК вибудовується роками. Для забезпечення якісних та стабільних виплат потрібна зважена фінансова політика, а не забіг на коротку дистанцію. Саме тому, поліс ОСЦПВ в СК «Експрес Страхування» ніколи не був найдешевшим на ринку. Клієнтський досвід також змінився – дешеві «автоцивілки» відлякують та викликають недовіру. Показово, що при збільшенні кількості наших клієнтів – строки виплати страхових відшкодувань зменшуються і з початку року не перевищують в середньому 46 днів. Для порівняння законодавчо встановлений строк відшкодування становить 90 днів з дня подання заяви», – зауважила директор СК «Експрес Страхування» Тетяна Щучьєва.