СГ «ТАС» виплатила понад 626 тис. грн за пошкоджений напівпричіп

Не секрет, що більшість інцидентів, що зрештою визнають страховими випадками, з автомобілями стаються безпосередньо під час руху – зазвичай внаслідок аварій. Втім, бувають і інші ситуації – коли транспортний засіб зазнає пошкоджень просто під час стоянки.

Саме такий випадок стався нещодавно з одним із клієнтів СГ «ТАС», власником напівпричепа-зерновоза TAD Agro, на Одещині.

Залишивши свій тягач, оснащений напівпричепом, припаркованим на узбіччі траси, водій аж ніяк не міг очікувати, що буквально за кілька хвилин виявить його вже пошкодженим: лівий борт напівпричепа було подряпано. Найймовірніше, його «зачепив» під час руху інший автомобіль, власник якого, всупереч вимогам ПДР, залишив місце пригоди.

Та, незважаючи на те, що винуватця ДТП так і не було встановлено, наодинці зі своїми несподіваними проблемами та чималими збитками власник TAD Agro не залишився. 

Страхова група «ТАС», де напівпричіп застраховано за договором «Правильне КАСКО», вивчивши обставини інциденту, ухвалила рішення про визнання випадку страховим та доклала всіх усиль для максимально швидкого його врегулювання. Страховиком було організовано огляд пошкодженого транспортного засобу експертом та проведення автотоварознавчого  дослідження з метою визначення розміру завданого збитку – згідно з висновком експертизи, він склав 626500 грн.

Виконуючи свої зобов’язання перед клієнтом за укладеним договором страхування «Правильне КАСКО», Страхова група «ТАС» оперативно і в повному обсязі перерахувала цю суму власникові  TAD Agro.

 

Нагадаємо, договір страхування наземного транспорту «Правильне КАСКО» входить до числа бестселерів в продуктовій лінійці СГ «ТАС». Серед його безумовних переваг варто відзначити покриття максимального переліку страхових ризиків – з можливістю їх вільного комбінування в залежності від потреб клієнта, компенсування страховиком витрат на порятунок авто, евакуатор тощо, а також оптимальні строки виплати страхового відшкодування.