Понад 440 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО»

Не секрет, що найпоширеніша причина аварій на дорогах – банальне нехтування водіями та пішоходами Правилами дорожнього руху. Поміж тим, подеколи трапляються ситуації, коли запобігти ДТП водій об’єктивно просто не в силах – наприклад, через раптове нездужання.

Аварія, в якій було пошкоджено застрахований СГ «ТАС» автомобіль VW Touareg, сталася у Львові. Водієві раптом стало зле за кермом. Потягнувшись за ліками, він на мить відволікся від дороги і – допустив зіткнення із автомобілем Skoda Octavia, що їхав перед ним.

Внаслідок удару було пошкоджено задній бампер Octavia, водночас наслідки інциденту для самого кросовера виявилися набагато суттєвішими. Так, в результаті зіткнення у VW було серйозно пошкоджено передню частину кузову: капот, бампер, решітку радіатора, обидві протитуманні фари.

Втім, сам на сам із своїми проблемами, спричиненими ДТП, власник Touareg не залишився – завдяки наявності договору страхування наземного транспорту «Правильне КАСКО» від СГ «ТАС».

Вивчивши обставини пригоди, компанія визнала страховий випадок і в рамках своїх зобов’язань за укладеними договором оперативно його врегулювала, здійснивши виплату страхового відшкодування – в розмірі понесених автовласником збитків. Сума виплати склала 443842 грн. Крім того, страховик організував проведення належних ремонтних робіт, спрямувавши авто безпосередньо на відповідну СТО.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» вже давно справедливо користується репутацією одного з беззаперечних лідерів страхового ринку України, зокрема в сегменті автострахування. Так, лише минулого року компанією було укладено майже 2,15 млн договорів страхування, з яких близько 900 тис. – полісів обов’язкової «автоцивілки», понад 175 тис. договорів добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників та майже 69 тис. договорів КАСКО. Загалом Страховій групі «ТАС»  довірили свій страховий захист минулого року  1,03 млн клієнтів.

Варто зазначити, що лише за п’ять місяців цього року СГ «ТАС» виплатила в якості страхових відшкодувань сумарно майже 509 млн грн, з яких понад 440,5 млн грн – за договорами автострахування: КАСКО, полісами обов’язкової «автоцивілки» та «Зеленою карткою».

Залишається додати, що щодня СГ «ТАС» виплачує за укладеними договорами страхування понад 4,78 млн грн, з яких близько 4,08 млн грн за договорами автострахування.