За пошкоджену в ДТП вантажівку СГ «ТАС» виплатила понад 681 тис. грн

Досвідчені автомобілісти добре знають: є певна категорія аварій, уникнути яких буває фактично неможливо – яким би професійним не був водій та який би стаж кермування він не мав за плечима. І саме до таких аварій у більшості випадків можна віднести ДТП за участю тварин.

Дорожній інцидент, в якому зазнав пошкоджень застрахований СГ «ТАС» вантажний автомобіль Mercedes-Benz Actros, сталася на Житомирщині. Вантажівка рухалася трасою, коли просто перед нею на дорогу вибіг кінь. На жаль, попри всі зусилля водія, уникнути зіткнення не вдалося.

В результаті удару було пошкоджено передню частину Actros: бампер, решітку радіатора, розбито протитуманну та блок-фару тощо.

Страхова група «ТАС» визнала страховий випадок та в рамках своїх зобов’язань за укладеним договором страхування наземного транспорту «Правильне КАСКО» врегулювала його, виплативши клієнтові належне відшкодування – в розмірі 681577 грн.

Слід зауважити, що договір «Правильне КАСКО» від СГ «ТАС» завжди користується високим попитом у автовласників, адже має низку переваг порівняно з представленими на ринку аналогами. Так, серед  особливостей цього продукту варто відзначити покриття  максимального переліку страхових ризиків, які страхувальник може вільно комбінувати в залежності від власних актуальних потреб, широку територію дії, можливість отримання виплати без надання довідки компетентних органів, оптимальні строки виплат, а також компенсацію витрат на евакуацію та порятунок авто.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС» впродовж багатьох років є одним з лідерів ринку автострахування України. Так, компанія стабільно посідає перше місце в сегментах як обов’язкової, так і добровільної «автоцивілки» та входить в число найбільших страховиків на ринках «Зеленої картки» та КАСКО.