Виплата СГ «ТАС» за договором «Правильне КАСКО» перевищила 658 тис. грн

Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС» за договором страхування наземного транспорту «Правильне КАСКО».

Аварія, в якій було пошкоджено застрахований компанією мікроавтобус VW Multivan, сталася на околиці столиці. На вузькій вулиці Multivan не роз’їхався з іншим автомобілем, після чого його відкинуло на бетонні блоки, розміщені на узбіччі. Внаслідок удару було пошкоджено передню частину кузову мінівена: капот, бампер, одну з дверей тощо. 

Примітно, що інший учасник ДТП, який її власне і спричинив, самовільно залишив місце пригоди та просто поїхав. 

Страхова група «ТАС», де мікроавтобус застраховано за договором «Правильне КАСКО», отримавши повідомлення про інцидент, оперативно взяла до вивчення обставин справи. Випадок було визнано страховим, організовано огляд автомобіля експертом для визначення розміру збитків та швидко врегульовано – шляхом виплати відповідного страхового відшкодування. Сума виплати склала 658444 грн.

Нагадаємо, Страхова група «ТАС», що вже багато років поспіль утримує лідируючі позиції на ринку автострахування України, пропонує до уваги автомобілістів широкий перелік різноманітних страхових продуктів, покликаних забезпечити всебічний страховий захист на випадок будь-яких негараздів в дорозі. Розроблені з урахуванням актуальних потреб клієнтів та у відповідності з сучасними тенденціями ринку, договори автострахування від СГ «ТАС» стабільно користуються високим попитом і популярністю у автовласників. Так, лише протягом минулого року компанією було укладено майже 2,15 млн договорів страхування, в тому числі оформлено майже 900 тис. полісів обов’язкової «автоцивілки» та понад 175 тис. договорів добровільного страхування цивільно-правової відповідальності автовласників – на 67% більше, аніж 2021 року. Суттєво – на 21% – торік зросли й обсяги продажів КАСКО: в цілому за звітний період СГ «ТАС» було укладено майже 69 тис. договорів страхування наземного транспорту. 

Загалом 2022 року Страховій групі «ТАС» довірили свій страховий захист 1,03 млн клієнтів.