Майже 843 тис. грн виплатила СГ «ТАС» за договором туристичного страхування

Чергову велику виплату днями здійснила Страхова група «ТАС» – цього разу за договором комплексного страхування під час подорожі за кордон «TAS-Travel».

Страховий випадок стався з одним із клієнтів СГ «ТАС» на швейцарському гірськолижному курорті Самнаун, що знаходиться на перетині кордону трьох країн: Швейцарії, Австрії та Італії. 

Спускаючись на лижах однією з трас, 61-річний чоловік посковзнувся і впав, декілька разів перевернувшись на схилі. Наслідки падіння виявилися досить сумними – стан здоров’я чоловіка лікарі визначили як критичний: відкритий перелом лівої гомілки зі зміщенням, рана на нозі завдовжки 9 см та завширшки 4 см тощо.

Травмованого туриста було евакуйовано з лижної траси аварійною патрульно-рятувальною службою та в найближчому пункті надано першу невідкладну медичну допомогу.

Згодом бригадою швидкої медичної допомоги з вже вправленим відкритим переломом дистального відділу лівої гомілки чоловіка було перевезено до госпіталю для проведення термінової операції.

Годі й казати, що подібні медичні послуги та відповідне лікування коштують за кордоном дуже й дуже дорого. Втім, самостійно оплачувати рахунки чоловікові не довелося – завдяки договору комплексного страхування під час подорожі за кордон, що включав в себе покриття ризику «Екстрим», від Страхової групи «ТАС».  

Компанія визнала випадок страховим, а асистанс організував проведення належних обстежень та лікування застрахованої особи, перебуваючи на зв’язку із нею в режимі 24/7. 

Загалом за первинну медичну допомогу,  транспортування та проведення операції компанією було перераховано 842943 грн.

Нагадаємо, договір «TAS-Travel» від СГ «ТАС» включає в себе дві програми: Light та Standart – з різним покриттям та відповідно різної вартості, а також містить низку цікавих та корисних опцій, зокрема для активного відпочинку, навчання та роботи за кордоном.

В залежності від власних потреб клієнти в рамках договору «TAS-Travel» також можуть отримати страховий захист від нещасних випадків під час закордонної поїздки та застрахувати своє майно в Україні і відповідальність за шкоду, завдану третім особам. 

Серед корисних опцій, які містить договір, також можна відзначити покриття витрат на заміну документів, загублених у зв'язку із хворобою під час перебування за кордоном, страхування фінансових ризиків від невиїзду або затримки рейсів, компенсацію вартості втраченого багажу тощо.