Майже півмільйона гривень виплатила СГ «ТАС» за авто, пошкоджене кабанами

Попри розповсюджену думку, зустрічі із тваринами далеко не завжди викликають виключно приємні емоції. Принаймні коли ці зустрічі відбуваються на дорозі.

Так, як повідомляє пресслужба Патрульної поліції України, протягом 11 місяців минулого року в цілому по країні тільки офіційно було зареєстровано 777 ДТП, спричинених наїздом на тварин. 

Саме така аварія нещодавно сталася і з ним з клієнтів Страхової групи «ТАС» – власником автомобіля Mercedes-Benz G-class.

Ця дорожньо-транспортна пригода сталася на Львівщині.

Клієнт компанії за кермом свого позашляховика їхав путівцем, коли просто перед ним на дорогу з лісу раптом вийшло кілька кабанів. Незважаючи на екстрене гальмування, зіткнення з тваринами уникнути не вдалося. В результаті удару було пошкоджено передню частину кузова автомобіля, зокрема капот і бампер.

Страхова група «ТАС», де позашляховик було застраховано за договором «Правильне КАСКО», оперативно взялася до вивчення обставин інциденту. Згодом випадок було визнано страховим і врегульовано шляхом виплати клієнтові належного за укладеним договором відшкодування. Сума виплати склала 496497 грн.

Нагадаємо, головними особливостями договору «Правильне КАСКО», завдяки яким цей продукт користується незмінним попитом у  автовласників, є покриття максимального переліку страхових ризиків з можливістю їх вільного комбінування в залежності від потреб автомобіліста, розширені можливості в частині виплат без надання довідок компетентних органів, широка територія дії, якісне сервісне обслуговування та оптимальні строки страхових виплат.