Понад 1 млн грн виплатила СГ «ТАС» за знищене вогнем авто

Ця надзвичайна пригода сталася вночі в одному з районних центрів Київщини. З нез’ясованих причин раптом виникло займання в гаражному боксі, розташованому на подвір’ї приватного будинку.

Вогонь розповсюджувався із неймовірною швидкістю та за лічені хвилини погрожував перекинутися безпосередньо на житлові приміщення, та завдяки злагодженій оперативній роботі викликаних на місце інциденту рятувальників пожежу вдалося ліквідувати, не допустивши біди. Тож, на щастя, ніхто з людей, які тієї ночі перебували в будівлі, не постраждав. А ось матеріальна шкода, завдана вогнем, виявилася чималою: в результаті пожежі вигоріло не лише гаражне приміщення, але й згоріли два автомобілі, що зберігалися там. 

Що саме спричинило пожежу та хто винен в тому, що вона сталася, наразі з’ясовують правоохоронці. Водночас Страхова група «ТАС»,  де за договором «Правильне КАСКО» було застраховано один зі знищених вогнем автомобілів, а саме позашляховик Toyota Land Cruiser Prado, вивчивши обставини справи, визнала інцидент страховим випадком та оперативно врегулювала його. Страхове відшкодування в розмірі 1077149 грн в повному обсязі було перераховано страховиком власникові автомобіля. 

Нагадаємо, Страхова група «ТАС», що вже впродовж багатьох років посідає позиції лідера на ринку автострахування України, щодня виплачує за укладеними договорами страхування в якості відшкодувань в середньому 4,6 млн грн, з яких 3,7 млн грн – за обов’язковою «автоцивілкою», договорами КАСКО та полісами «Зелена картка».