СГ «ТАС» стала безперечним лідером ринку в 12 регіонах України

За даними видання Insurance TOP, за підсумками дев’яти місяців поточного року Страхова група «ТАС» посіла перше місце серед всіх страховиків в 12 регіонах країни, ще в 10 областях компанія увійшла до ТОП-5 лідерів місцевого страхового ринку.

Так, СГ «ТАС» традиційно здобула «золото» за обсягом продажів на Волині, Житомирщині, Кіровоградщині, Луганщині, Івано-Франківщині, Миколаївщині, Рівненщині, Сумщині, Тернопільщині, Хмельниччині, Черкащині, а також Донеччині, де ще рік тому посідала друге місце за сумою залучених платежів. Варто зазначити, що в деяких з вказаних регіонів відрив лідера рейтингу від «срібного» призера виявився насправді величезним. Так, якщо обсяг премій СГ «ТАС» на Волині перевищує суму платежів найближчого конкурента на 33,6%, а на Луганщині – на 35,7%, то на Черкащині, Донеччині та Миколаївщині – вже на 59%, 76% та 84% відповідно. Ще більшим виявився відрив СГ «ТАС» від компанії, що за підсумками звітного періоду стала другою на місцевому страховому ринку, на Кіровоградщині – 94%. І це ще не найвищий показник! Наприклад, на Хмельниччині СГ «ТАС» за обсягом зібраних платежів випереджає страховика, що посів другий рядок у рейтинговій таблиці, в 2,5 рази, на Тернопільщині – в 2,8 рази, а на Житомирщині – в 3,8 рази!

В свою чергу, почесне «срібло» СГ «ТАС» за результатами дев’яти місяців виборола в двох областях: Закарпатській та Херсонській.

Відповідно третє місце на регіональному страховому ринку Страхова група «ТАС» посіла на Вінниччині та в Запорізькій області, де ще торік була четвертою.

Водночас на Дніпропетровщині, Полтавщині та Чернігівщині компанія утримує четверту позицію в рейтингу.

П’ятою СГ «ТАС» за підсумками січня – вересня 2021 року стала на Львівщині, а також на Харківщині та в столичному регіоні, де рік тому була сьомою та шостою відповідно.

Загалом порівняно з аналогічним періодом минулого року СГ «ТАС» за підсумками своєї роботи за дев’ять місяців 2021-го покращила свої позиції в чотирьох регіонах країни. 

Нагадаємо, вже впродовж багатьох років Страхова група «ТАС» утримує звання абсолютного лідера вітчизняного страхового ринку в розрізі регіонів.