Голова правління СГ «ТАС» Павло Царук увійшов до ТОП-10 СЕО – лідерів трансформації

Згідно з оприлюдненим авторитетним діловим виданням «БІЗНЕС» рейтингом, голова правління СГ «ТАС» Павло Царук увійшов до ТОП-10 СЕО вітчизняного бізнесу – лідерів трансформації.

Як зазначають експерти видання, до вказаного рейтингу увійшли найефективніші  очільники підприємств, компаній та організацій, що навіть в надскладних умовах, обумовлених пандемією та спричиненою нею кризою, змогли не лише оперативно зреагувати на виклики сьогодення, але й, швидко вдосконаливши відповідні бізнес-моделі, згуртувати свої команди та надихнути їх рухатися до нових висот. 

Йдеться про справжніх лідерів трансформації, професіоналів в царині антикризового управління, які сміливо змінюють бізнес, не бояться вдаватися до нестандартних рішень та практикують запровадження інноваційних підходів в своїй роботі.

Загалом експертами було визначено 10 таких лідерів – управлінців з різних сегментів бізнесу, гідне місце серед яких посів і голова правління СГ «ТАС» Павло Царук.

Серед його основних досягнень в царині трансформації експерти видання відзначили забезпечення мережі компанії необхідними інструментами для розвитку продажів, організацію якісного навчання та технологічної підтримки, проведення масштабної проєктної роботи з регіональними підрозділами, що включає в себе професійний та особистий коучинг продавців, тощо.